Ersin-Gökçe kolkola TDH'de mi?

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Milletvekillerinden Gürcan Ersin ile CHP'li Kırklareli eski Belediye Başkanları'ndan Kadir Gökçe'yi, TDH Lideri Mustafa Sarıgül'ün, Tekirdağ da düzenlenen Trakya Mitingi'nde kolkola görenler; 'Gürcan Ersin ile Kadir Gökçe, TDH'ye mi geçtiler?' şeklinde meraklarını dile getirdiler.


HABER MERKEZİ
 Kendisi ile görüştüğümüz Kırklareli eski Belediye Başkanı Kadir Gökçe: “Artık siyasete TDH saflarında devam ediyoruz. CHP, Sol’u temsil edebilme yeteneğini yitirdi. Sol’un yeni adresi TDH olacaktır” dedi.
Sarıgül’ün, Tekirdağ’da düzenlediği Trakya Mitingi’nin değerlendirmesini de aldığımız Kadir Gökçe: “Beni en çok etkileyen detay, gençlerin ve kadınların mitinge gösterdikleri ilgiydi. Bu konuda en etkili parti CHP idi. Şimdi, TDH’nin bu konuda önemli bir atılım yaptığına inanıyorum. Henüz tam anlamı ile kurulmamış olmasına rağmen bir hareketin geldiği nokta, gelecek adına ümit vericidir. Sayın Sarıgül’ün konuşmalarındaki “Önseçimden taviz vermeyiz ve bu önseçim de delegelerle değil, kayıtlı üyelerle yapılacaktır” şeklindeki açıklamaları, Trakya’da CHP’nin yapamadığını, TDH’nin yapacağı şeklinde nitelendirebiliriz” dedi.