Esen Tıp Masa Tenisi Takımı Şampiyonluk kovalıyor

Türkiye Masa Tenisi 1. Lig karşılaşmalarının 2. ayağı 13-14-15 Kasım 2009 tarihlerinde Eskişehir'de yapıldı.


HABER MERKEZİ
Yıllardır elde ettiği başarılarla Trakya'nın gururu olan Esen Tıp sporcuları yine fırtına gibi estiler. 16 takımın yarıştığı 1. Lig’te sporcularımız yaptıkları 9 karşılaşmanın 7’sini kazanarak Şampiyonluk iddialarını sürdürdüler. Bilindiği gibi sporcularımız I. ayak karşılaşmalarında 6'da 5 yapmışlardı. Sonuç olarak Masa Tenisçilerimiz ilk devrede yaptıkları 15 maçın 12'sini kazanmış oldular ve ilk 3'te yer aldılar. Erkeklerde Lüleburgaz’ı temsil eden ve Lig’te kalma mücadelesi veren Lüleburgaz MTİ sporcuları ise 2 galibiyet elde ederek umutlandırdılar.
Esen Tıp Spor Kulübü  başkanı Hamit Suat karşılaşmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarında şunları kaydetti: “Giderek çıtayı yükseltiyoruz. Adeta Eskişehir'de parlayan yıldız olduk. Amatör Kulüp olarak profesyonel kulüplere kök söktürdük. Düşünün bir kere Milli Sporcular’dan kurulu bulunan Bursa Nilüferspor'u yendik. Tabi ki bu başarı Masa Tenisi camiasında büyük yankı uyandırıyor. Şimdi devre arasını çok iyi değerlendireceğiz ve 2. devreyi firesiz kapatıp Şampiyon olmanın hesabını  yapacağız.
Başarımız için her türlü fedakarlığı yapan Özel Esen Tıp Merkezi yöneticilerine, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze, Lüleburgaz  Belediye Başkanımıza ve de Masa Tenisi’nde yıllardır önderlik yapan ilçe Masa Tenisi Temsilcimiz Dr. Emrullah Demirel'e teşekkür ediyoruz.” (s)