ESKİ BABAESKİ BELEDİYE BAŞKANI AV. HALUK TEZSEZER'DEN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Babaeski CHP de Delege seçimleri yaklaşırken, gözler önceki Başkan Av Haluk Tezsezer'e çevrildi. Her gittiği ortamda, ilgi odağı olan önceki Başkan Tezsezer," CHP de Birlik ve beraberlik için elimden geleni yaparım. Uzlaşı ile bir İlçe başkanı adayı belirlemek için her CHP'li ile görüşürüm" dedi.

 

ÖZKAN BAŞARAN

CHP’de 10 yıl İlçe Başkanlığı, 10 yıl da Babaeski Belediye Başkanlığı yapan Av. Haluk Tezsezer, Babaeski köylerindeki CHPliler tarafından da yoğun bir ziyaretçi trafiği ile karşı karşıya olduğunu hatırlatarak, siyasette devamlı dostlukların olmadığı gibi, devamlı düşmanlıkların da olamayacağına vurgu yaptı. Önümüzdeki süreçte CHP’de birlik beraberlik adına olumlu gelişmeler yaşanacağını ve CHP de uzlaşı için elinden gelen fedakârlığa hazır olduğunu açıkladı.
CHP Babaeski tabanının istemleri doğrultusunda kendisine düşen her türlü hizmete hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Önceki Başkan Av. Haluk Tezsezer, CHP’nin Babaeski'deki sıkıntıları aşması adına her CHP'li ile görüşebileceğini söyledi.
Yıllar öncesinden gelen bazı kırgınlıkları unutmaya hazır olduğunu da sözlerine ekleyen Tezsezer," Parti tabanımın istekleri doğrultusunda çalışacağım. Yakında yapılacak delege seçimlerinde CHP tabanını birlik ve beraberlik için uzlaşıya çağırıyorum. Önümüzdeki CHP İlçe Başkanlığı için bir Bayan adayı da düşünebiliriz. CHP’de bir ilk'i gerçekleştiririz. Bir bayan CHP’li arkadaşımızı CHP İlçe Başkanı olarak düşünebiliriz." dedi.
Pankobirlik Yönetim Kurulu üyesi Vedat Dal ise konu hakkındaki şu düşüncelerini dile getirdi; “Ömrüm, CHP’ye seve seve hizmet etmek ile geçti. Partimin bulunduğum bölgemde oylarını yükseltmek için gece gündüz çalıştım. Genel Başkanımız, Sayın Deniz Baykal’ı Pancarköy’de misafir etmek onurunu da yaşadım. Babaeski CHP’de şu sıralar yaşanan sıkıntılar beni ve kırsal kesimdeki CHP’lileri çok üzüyor. Bu anlamda birlik ve beraberlik ile bir İlçe Başkanı belirleyerek, CHP Babaeski’deki sıkıntıları aşmalıyız. Parti binamıza herkes eskisi gibi koşarak gelmeli. Önümüzdeki İlçe Yönetimi her CHP’liyi kucaklayacak bir örgütü seçmelidir. Bunun için ben ve arkadaşlarım her türlü fedakârlığa hazırız.”