Eski Başkan Toktar'dan Aykanat'a sert eleştiriler

Kırklareli İl Genel Meclisi eski Başkanı AK Parti Grup üyesi Suat Toktar, kendisinden sonra meclis başkanı seçilen Sadık Aykanat'ı eleştirdi. Toktar; 'Aykanat görevini layıkıyla yapamadı' dedi.

Kırklareli İl Genel Meclisi, Şubat ayının son günündeki dilek ve temenniler bölümünde sert eleştirilere sahne oldu. İlk olarak CHP Grup üyesi Mustafa Altıntaşı “Meclis üyeliği el kaldırıp indirmekle olmaz” diyerek bir eleştiride bulundu. Altıntaşı, buna gerekçe olarak ise “Bizim birçok konuda bilgimiz yok. Ben yolda yürüyorum, vatandaş bana soruyor “Bu yol ne zaman bitecek?” diye. Fakat benim onlara verecek bir cevabım bile yok. Size sorsalar sizin de bilginiz yok. İl Genel Meclisi Üyeliği el kaldırıp indirmekle olmaz. Bilgi sahibi olmak gerekir” ifadelerini kullandı.

“Aykanat görevini layıkıyla yapamadı”

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan bir diğer kişi ise AK Parti Grup Başkan vekili Suat Toktar oldu. Toktar İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Aykanat hakkında sert eleştirilerde bulundu. Suat Tokar; “Biz burada siyaseti ön plana çıkararak bir birimizi yıpratmaya çalışırken Kırklareli birçok şeyden geri kaldı. Bunun böyle olmasındaki en büyük etken ise İl Genel Meclisi’ne seçtiğimiz başkandır. Çünkü seçmiş olduğumuz İl Genel Meclisi Başkanı Sadık Aykanat görevini layıkıyla yapamadı. Mustafa Altıntaşı Arkadaşımın da söylediği gibi, İl Genel Meclis Üyeliği veya Başkanlığı el kaldırıp indirmek değildir” şeklinde konuştu. (ay)