Esnaf'tan Bağdan'a tam destek

Esnaf'tan Bağdan'a tam destek

AKP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan 29 Mart seçimleri öncesi kahvehane ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 19 Şubat Perşembe günü Bağdan Karaumur, Kuyumcular ve Cumhuriyet Caddeleri’ni gezerek esnaftan destek istedi. Saat 14:30’da başlayan ziyaretlere Bağdan’ın yanı sıra AKP Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, AKP eski Merkez Ilçe Başkanı Ertan Özbek ve çok sayıda parti mensubu katıldı. Karaumur Caddesi’nden başlayan ziyaretler ile Bağdan caddedeki tüm esnafları dolaşarak yerel seçimler öncesi oy istedi.

Karaumur Caddesi’ndeki esnafının desteğini de arkasına alarak caddeden ayrılan Bağdan, oradan Kuyumcular Caddesi’ne geçerek “Hayırlı işler” diledi. 29 Mart yerel seçimleri için Kuyumcular Caddesi esnafından oy istedi. Kuyumcular Caddesi’ndeki esnaflar tarafından hoşgörü ile karşılanan Bağdan, esnafın olumlu tepkileri ile Cumhuriyet Caddesi’ne geçti.

Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafları tek tek ziyaret ederek yerel seçimler öncesi oy istedi. Cumhuriyet Caddesi, esnafının da sevgi seli ile karşılaması sonucu Bağdan; ”Durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Akşamları da kahvehanelerimizi gezerek destek istiyoruz. Şu ana kadar 8 mahalledeki kahvehaneleri gezdik. Geri 4 mahalle kaldı. Ayrıca rutin aralıklarla da esnaflarımızı geziyoruz. Çalışmalarımız son sürat ilerliyor.” dedi. Cumhuriyet Caddesi esnafları da Bağdan’a destek olarak; ”Çok çalıştığınızı görüyoruz. Kırklareli için güzel işler yapacağınıza inanıyoruz.” dediler.

TRT’nin Bağdan Röportajı

Ardından TRT ekibi tarafından röportaj talebini geri çevirmeyen Bağdan, “29 Mart yerel seçimleri öncesi, çalışmalarınız hızla sürüyor, bu konuda vaatleriniz nelerdir? sorusuna; “Öncelikle Kırklareli’nin çevresini ve çehresini değiştireceğiz. Hükümetimizi de arkamıza alarak çok güzel projelere imza atmayı planlıyoruz. Şu anda hali hazırda 8 büyük kapsamlı projemiz var. Bu projeleri çok yakın zamanda kendi internet sitemiz üzerinden duyuracağız. Kırklareli’nde şu anda çok büyük işsizlik sorunu var. Bu işsizlik sorununu Başbakanımızın da direktifleri ile yatırımları Kırklareli’ne kaydırarak işsizlik sorununa da çare bulacağımızı belirtmeliyim.”dedi.

Bağdan ile yapılan röportajın ardından TRT Muhabiri memnuniyetini dile getirerek kısa ve öz bir röportaj oldu. Yerel seçimler öncesi vaatlerinizi çok güzel ve anlaşılır bir şekilde dile getirdiniz.

Çok teşekkür ederim.”dedi. Bağdan’ın esnaf gezisi yapılan röportajın ardından yağmurun da şiddetini arttırmasıyla sona erdi. 

Bağdan’ın TRT ile yapmış olduğu röportajın önümüzdeki hafta içerisinde TRT-2 veya TRT-3 kanalında akşam saatlerindeki bir programda yayınlanacağı belirtlidi.