Esnafımızdan, sporcularımıza tam destek

Esnafımızdan, sporcularımıza tam destek

Artık tüm Türkiye, Masa Tenisi camiası Kırklareli’nin adını ezberledi ve ilimizin Masa Tenisinde bir marka olduğunu kabul ederek takdirlerini sunmaya başladı. Özellikle Minikler kategorisindeki bir oyuncunun Gençlerde ilk 5’e girmesi, Bayan takımımızın Türkiye Masa Tenisi 1. ligine yükselmesi, takımlarda birçok kategoride bölge birincilikleri İlkokullar Türkiye şampiyonluğu Yıldız ve Gençlerde gruptan 2 şer takımla Türkiye Şampiyonalarına katılma hakları, bütün bu başarılar İlimiz esnafının da dikkatini çekiyor. Çocuklarımızın bu başarılarının küçümsenmeyecek bir başarı olduğuna kani olan bir çok firma Masa Tenisi gurubuna sponsorluk anlamında destek vermeye başladı.

Masa Tenisi İl Temsilcisi ve İl Antrenörü Soner Polat ile ekibi kendilerine sponsorluk anlamında destek veren birçok işyerini, yapmış oldukları desteklere teşekkür amacı ile geçtiğimiz Salı günü ziyaret ettiler.

Polat ve beraberindekiler ilk olarak, ilimizin sulu yemek denince akla ilk gelen lokantası olan Damak Et ve Tavuk Döner Lokantası’na gittiler. Tüm çocukları başarılarından dolayı kutlayan müessese sahibi başarılarının eğitimle birlikte sporda devam etmesi halinde desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini belirterek tüm çocukları tek tek kutladı.

Ikinci ziyaret ise Ilimizin meşhur dondurma, boza ve tatlı satıcısı “Balaban Dondurma” oldu. Müessese sahibi, bu sezon Masa Tenisi sporcularının adını çok sık duyduklarını, başarılarının her geçen gün artarak devam ettiğini, ilimizi her platformda başarı ile temsil ettiklerini belirterek, tüm sporculara başarılar diledi. Ayrıca bu sezon boyunca Masa Tenisi lisanslı sporcularına %10 indirim uygulayacağının müjdesini verdi ve tüm sporculara başarılar diledi.

Üçüncü ziyaret, ilimizdeki tatlı denince akla ilk gelen mekan olan; Gülümoğlu Baklavacılık oldu. Yaptığı ürün gibi dili de tatlı olan müessese sahibi Ömer Faruk, çocuklarla sohbet ederek daha da başarılı olmalarının sadece azim ve kararlılıkla birlikte çalışmaktan geçtiğini bunun için herkesin çalışmalarına aralıksız devam etmelerinin önemini vurgulayarak Kırklareli'nin adını duyurdukları için hepsine ayrıca teşekkür etti.

Dördüncü durak yeri ise ilimiz tekstil ürünlerinde sayılı yeri olan Serra Collection idi. Sporcularımızın başarılarından gurur duyduklarını söyleyen müessese sahibi ve eşi; birçok çocuk bu yaşlarda sokaklarda gezerken spor yapan bu çocukların çok özel çocuklar olduklarını ve yaptıkları şeylerin değerlendirilmesinin çok önemli olduğunu kendilerinin de bu başarılı sporculara az da olsa destek verdiklerini belirterek, sporculara başarılarının devamını dilediler.

Beşinci durak yerimiz Ilimizin sembolü olmazsa olmazı “Bir Tat Köfte Salonu” oldu. Müessese sahibi sporcularımızı kapıda karşılayarak hepsi ile gurur duyduklarını ilimizde de yapılan Masa Tenisi organizasyonları ile köftemizi Türkiye'nin dört bir yanına tanıttıklarını, bunun il için ayrı bir değer taşıdığını belirterek yeni organizasyonlarda beraber olma sözü vererek sporcularımıza başarılar diledi.

Altıncı durak yerimiz ilimizde ilk ve tek olan avize sarayı oldu. Müessese sahibi sporcularımıza işyerini gezdirerek küçük yaşlarda spor yapamadığını ama şimdi spor yapan tüm sporcuları sonuna kadar destekleyeceğini, hele bu yaşlarda spor yaparak sağlıklı bir nesil' inde haberini veren tüm sporcularımızı başarılarından dolayı değil, spor yaptıklarından dolayı kutlayarak bundan sonra da yanlarında olduklarını belitti. İşletme sahibi, İl Temsilcisi Soner Polat’ın 3 yaşındaki kızı minik Esra Beyza Polat’a küçük bir gece lambası hediye etti ve daha sonra kafilemizi uğurladı.

Bu ziyaretlerin ardından, Polat ve ekibi Balaban Dondurmacısı’nın enfes dondurmasını da yiyerek, dondurma sezonunu açmış oldular. 

İl Temsilcisi Soner Polat; “İlimizde sporu sevenlerin bu guruba destek olmaları da çok önemli. Bizler tüm sporseverleri bu oyuncuları izleyerek destek vermelerini istiyor ve de bekliyoruz. İlimiz masa tenisinde başarılı duruşunu devam ettiriyor, bu bizi çok sevindiriyor. Tüm Türkiye, Masa Tenisi camiası ilimizi oldukça iyi tanımaya başladı. Bu tamamen sporcularımızın başarıları ile doğru orantılı olarak sağlanan bir tanıtım oldu” dedi.