ETSO'dan turizm memnuniyet anketi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası(ETSO) Başkanı Bülent Alamut, ''Yerli ve yabancı turistlere yönelik yapacağımız anketle turistlerin ilimize karşı olan ilgisini belirleyeceğiz'' dedi.



Alamut, ETSO'da düzenlediği basın toplantısında, göreve geldiği günden bu yana Edirne'de turizmi geliştirmek için çalıştıklarını belirtti.
ETSO olarak kente gelen turistlerin memnuniyetini ve sınır kapılarından giriş yapan turistlerin Edirne'ye olan ilgilerini araştırmak için anket çalışması başlattıklarını İfade eden Alamut, şunları söyledi:
''Edirne Turizmine katkı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Edirne'de turizmde atılım yapacak tespitler yapmaya çalışıyoruz. Bu konuyla ilgili bir anket hazırladı. Yerli ve yabancı turistlere yönelik yapacağımız anketle turistlerin ilimize karşı olan ilgisini belirleyeceğiz. Bu ankette basın mensuplarınında görüşlerini almak istedik. Anket çalışması 2 ay sürecek. İki tür anket hazırladık. Birinci anketimiz yabancı turistlere yönelik, ikinci anketimiz ise yerli turistlere yönelik. 2 ay sonunda Edirne'de turizmde hangi noktadayız, eksiklerimiz ve beklentiler nelerdir, bir fikir sahibi olacağız.'' aa