Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz 2 Nisan Perşembe günü, Lüleburgaz Adliye Sarayı'nda düzenlenen tören ile mazbatasını aldı.

Mazbata törenine MHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Serhat İskender’de katıldı.
Mazbata töreninde Evrensekiz Belediye Meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar. Mazbata töreninin ardından, Evrensekiz’e giden Başkan Abanoz ve Meclis Üyeleri devir teslim törenini gerçekleştirdiler.
Devir teslim töreninin öncesinde MHP’li bir grup partili, kurban kesti. Devir Teslim töreninde konuşan Belediye Başkanı Halil Abanoz, “ Şu ana kadar Başkan Halim Birgül’ün Evrensekiz’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Yapılanlardan daha iyisini yapmak için burada olduğumuzu sizlerle paylaşmak isterim” dedi.
Başkan Abanoz Evrensekiz halkına yaptığı konuşmada, “ Ben de sizler gibi bir insanoğlu olarak, sizin gibi dertleri olan, kötü günü, iyi günü olan bir kardeşinizim. Evrensekiz Belediyesi olarak, iyi günde de kötü günde de elimizden geldiğince sizlerle olacağız. Gerek makamda, gerek sokakta gelip her sorununuzu bizlerle paylaşabilirsiniz. Burada ve dışarıda bizler sizlerden nasıl gelip oy istiyorsak, sizlerde bize gelip isteklerinizi ve arzularınızı söyleyeceksiniz. Hepsine hep beraber çare bulacağız.” dedi.
Başkan Abanoz konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti. ( ha)