Evrensekiz Belediyesi'nden bayanlara özel İstanbul Gezisi

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz Beldesi Belediye Başkanı Halil Abanoz Ramazan dolayısıyla her yıl farklı yerlere organize ettiği gezileri bu yıl İstanbul'a yaptı.


HABER MERKEZİ
Bayanlara yönelik olarak düzenlenen İstanbul Gezisi Lüleburgaz Rotam Tur araçları ile yapıldı. İstanbul gezisine 200 bayan katıldı.
Rotam Tur rehberlerinin öncülüğünde yapılan İstanbul Gezisi’nde; 1453 Panorama Müze, Hırka-i Şerif Camii, Sultan Ahmet Camii, Eyüp Camii gezildi. Bayanlara gezilen yerler hakkında bilgiler verildi. Yapılan gezide Eyüp Camii civarında bir lokanta kiralanarak geziye katılan bayanlara iftar yemeği verildi. Daha sonra Eyüp’te bulunan Feshane Şenlikleri’ne gidildi ve gezi sona erdi.
Gezi sonrası bir açıklama yapan Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz, yapılan geziye sadece bayanların götürülmesinin nedenini belirterek şunları kaydetti; “Erkekler her koşulda imkan bulup çeşitli yerleri gezebiliyorlar. Ancak beldemiz bayanları her zaman böyle gezilere gidemediklerinden ötürü bu geziyi düzenledik. İmkânlarımız el verdiğince böyle gezileri yapmaya devam edeceğiz.” (cs)