Evrensekiz'de Halil Abanoz rüzgârı esmeye devam ediyor

MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz, Evrensekiz'de MHP rüzgârını estirmeye devam ediyor.

MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Halil Abanoz 6. kahvehane ziyaretini Sezai Tonel’in kahvesinde yaptı.
MHP Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Abanoz konuşmasında”Saygıdeğer büyüklerim, değerli arkadaşlarım, sevgili kardeşlerim, evlerinden bizleri dinleyen çok değerli hanım kardeşlerimiz, hepinizi şahsım ve ekibim adına, saygı, sevgiyle selamlıyorum. 1971 yılından bugüne kadar beldemizde başkanlık yapmış tüm Belediye Başkanlarımıza, yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, aramızdan ayrılanlara, Allah’tan rahmet dilerim. Sizlere adaylarımızı tanıtmak istiyorum. Hüseyin Aktaş, Bahattin Korkmaz, Erdal Ay, Erol Bilginer, Necmettin Baran, Naci Vardar, Mehmet Ödevim, Sadettin Kuşku, Kontenjan Adayımız Birol Özbay. Bu arkadaşların hepsine tek tek kefilim. 29 Mart yerel seçimlerin ülkemiz ve Evrensekiz halkımız için hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bu seçimlerde bizlerle birlikte mücadele veren diğer parti adaylarına da başarılar dilerim” dedi.
‘Değerli Evrensekizliler, beni Evrensekiz Belediye Başkanı seçtiğiniz takdirde, öncelikle yapacaklarım şunlardır:
Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı kurarak, ekonomik durumları nedeni ile okumalarında zorluk çeken öğrencilerimize burs ve yol yardım ödemeleri sağlayarak eğitimli gençlerimizin yetişmesini ve gelecekte bizlerin yerlerini almalarını sağlayacağım. Bizlerden de daha ileriye dönük bilgili ve kültürlü bir nesil yetiştirilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu Vakfa 20 bin TL bağışlayarak, vakfın kurulmasına öncülük edeceğim.
Okulumuza Kapalı Spor Salonu yapılacaktır.  Okulumuzda, bilgi çağını gerektiren tüm elektronik makine ve malzemelerini tamamlayıp, öğrencilerimizin bilgi çağı standartlarında öğrenim görmesi için okul idaresiyle sürekli istişare içerisinde olacağız.
Bayanlara yönelik biçki-dikiş kursu, el sanatları kursları açacağız. En büyük sloganımız eğitim ve öğretim olacaktır
En önem verilmesi ve yapımı en zor olan alt yapı yani kanalizasyon düzenlemesi işini yaparak çevrede tek bu yapıya sahip olamayan belde olmaktan kurtulacağız.
Yıllardır tüm seçim sürelerinde sözü verilen, arsası hazır olan fakat bir türlü yapılamayan sağlık ocağı inşaatı projesini hayata geçirip, günün şartlarına uygun tam teşekküllü bir sağlık ocağını kasabamıza kazandıracağız. Mevcut ambulansımızı değiştirip, tam donanımlı olarak düzenleyip, kişi ayırımı yapmamak kaydıyla halkımızın hizmetine sunacağız. Çöplük etrafını tel örgü içerisine alıp, çöp atım ve imha işlemlerini zabıta kontrolü altında tutarak halkımızın rahatsızlığını gidermeye çalışacağız.
Değerli Evrensekizliler bakın yıllardır yerel seçimlerde tüm adayların öncelikle vaat edip günü geldiğinde kendi çıkarlarına dokunduğu için unutulan sanayi sitesini birinci öncelikle siz Evrensekizli halkımıza kazandıracağız ve buraya da en az 10 sanatkâr istiyorum
Daha önce Başkanlığını da yapmış olduğum Evrenspor futbol takımımıza her türlü maddi ve manevi yardımlarda bulunacağız. Spor zaten benim kadromun güncel işidir. Bakın Meclis kadromda bulunan tüm arkadaşlarım Evrenspor Kulübü yönetiminde veya futbol takımında görev yapmış arkadaşlardır. Bu alanda zaten bana hiçbir iş bırakmayarak çok iyi çalışma yapacaklarına kefilim.

Tarım ve Besicilik: Bilindiği üzere halkımızın % 70’i hayvancılık ve tarım gelirleriyle geçinmektedir. Besicilerimizin sorunu olan sulama problemini gerekli yerlerde, hayvan sulama yerleri yapılacaktır. Tarla yollarımızın bakımları her sezon yapılarak vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır.
Kültür ve etkinlik: Her yıl yapılmakta olan kültürlü eğlencelerin devamını sağlayacağız.  Belirli aralıklarla Belediyemizde Meclis Üyeleri arkadaşlarımızla birlikte halkın sorunlarını ve isteklerini dinleme günlerini bayanlara ayrı, erkeklere ayrı zamanlarda olmak kaydıyla istek günleri düzenleyeceğiz. Halen kullanılmakta olan düğün salonumuzun çevresi kapatılarak, kışlık kullanıma da kazandırılacaktır.
Diyalog: Belediye Başkanlığı mülki amirliktir. Bunun bilincindeyim. Sizlere bu görev süresi içerisinde, asla ve asla amirlik değil, kardeşlik, arkadaşlık, ağabeylik sıfatlarımızla hizmet edeceğimize, görev yerimizin belediye binası değil, bunun bilinciyle hareket ederek, çoluk-çocuk, genç-yaşlı sizden-bizden demeden her zaman ve her yerde samimiyetle davranıp sorun ve isteklerinizi dinleyip elden gelebilecek her türlü sorunun çözümünü ekibimle bulmaya çalışacağız. Hiç kimseye bu bizim işimiz değil demeden halkın sorunlarıyla ilgilenip, gönüllerinizi kazanmaya devam edeceğiz. Zaten hizmet felsefemiz, önce insanların gönüllerini hoş tutup, sevgi ve saygısını kazanmaktır. Geçmişteki davranış ve yaklaşımlarımız, geleceğimizin teminatıdır. Halktan gelecek olan her türlü fikir ve projeleri dinleyip, inceledikten sonra uygulama birliğini hep beraber tartışıp faal hale geçireceğiz. Belediye çalışmalarına halkın da gücünü katacağız. Bunun için ‘SÖZ VERİYORUZ.’ Evrensekiz’de MHP rüzgârı devam edecek. Bizi İzlemeye ve destek vermeye devam edin. Hepinize beni sabırla dinlediğiniz için tekrar teşekkür eder, hayırlı akşamlar dilerim” dedi.
(nt)