Evrensekiz'de, MHP Belediye Başkan adayını tanıttı

Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesine bağlı Evrensekiz Beldesi'nde, Lüleburgaz MHP İlçe Başkanı Serhat İskender, Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Adayı olacak ve Belediye Meclis Üyeliği listesinde yer alacak olan adaylarını düzenlenen törenle tanıtarak kendilerine rozet taktı.

Evrensekiz Beldesi’nde, MHP’nin büyük açılımı olarak değerlendirilen gece, Aziz Yenice’ye ait Kahvehanede düzenlendi. Gecede, parti teşkilatının 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde, kapılarını herkese açtığı kaydedildi.
300’e yakın partilinin katıldığı gecede, Evrenspor Kulübünde çeşitli dönemlerde gerek Kulüp Başkanı, gerekse Yönetici ve Futbolcu olarak görev yapan, spor camiasının sevilen isimleri, Yerel Seçimlerde Belediye Yönetimine talip oldukları belirtildi.
Gecede, MHP İlçe Başkanı Serhat İskender; MHP Belediye Başkan Adayı ve eski Evrenspor Kulüp Başkanı, evli ve 2 çocuk babası ve Serbest Muhasebeci Halil Abanoz’a ve Belediye Meclis Üyeliği listesinde yer alacak olan başta kontenjan  adayı, eski Evrenspor Kulüp Başkanı ve ASKF temsilcisi Birol Özbay, Evrenspor’da Yönetici ve takımda oynayarak yer alan, Hüseyin Aktaş, Bahattin Korkmaz, Erdal Ay, Erol Bilginer, Necmettin Baran, Naci Vardar, Mehmet Ödevim ve Sadettin Kuşku’ya parti rozetini törenle taktı.  
Lüleburgaz MHP İlçe Başkanı Serhat İskender, daha sonra partililere yaptığı konuşmasında, Ülkeyi bu günkü yaşadığı bunalımdan çıkaracak yegâne siyasi parti’nin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu belirtti.
İskender, Türkiye’nin onurlu geleceğinde yerini alan partililere ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, şunları kaydetti;
“Evrensekiz Beldemizin seçkin, çalışkan ve mütevazı vatandaşlarının MHP’ye katılımları bizleri Yönetim olarak onurlandırmıştır. Gerçek manada katılımınız beraberliğimizi pekiştirmiştir. Yaklaşan yerel seçimlerde kıymetli Evrensekizliler ile birlikte hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.  Giderek ağırlaşan Ülke şartlarında Ülkemizin birliğine ve geleceğine duyarlı, Türkiye sevgisini kaybetmemiş, lider Ülke olmamızı isteyenler bugün yola çıkmıştır. Atalarımızın kutsal mirasına saygı duyan gelecek nesillere onurlu bir Türkiye bırakmak isteyen herkesin Milliyetçi Hareket çatısı altında buluşması, siyaset yapması, Ülkemizi gerçek manada da yaşadığımız bölgeyi güçlendirecektir. Parti nezdinde bundan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Bizler yaşadığımız şehre sevdalıyız, bizler yaşadığımız topraklara sevdalıyız, bizler Türkiye’ye sevdalıyız.” (m.k.)