Evrenspor: 2 - 2 :Kentspor

Evrenspor: 2 - 2 :Kentspor

Kırklareli Amatör Futbol Ligi takımları sezon öncesi hazırlık müsabakaları gerçekleştiriyorlar. Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele veren Evrenspor ile 1. Amatör Futbol Ligi’nde bulunan Kentspor geçtiğimiz hafta sonu karşıkarşıya gelerek sezon öncesi performanslarını test etti.

Evrensekiz sahasında geçekleşen karşılaşma saat 17.30’da başladı. Mücadelenin ilk yarısı boyunca iyi bir oyun ortaya koyan konuk takım Kentspor, ilk 45 dakikayı 2-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında hücuma yönelik bir futbol oynayan Evrenspor takımı maçın bitimine yakın 2-2’yi yakaladı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Evrenspor’un teknik sorumlusu Erkan Kars oynadıkları hazırlık karşılaşmaları hakkında şunarı söyledi; “2009-2010 futbol sezonu öncesinde Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi’nin köklü kulüplerinden Evrenspor’da göreve başladım. Evrenspor’un geçmişi bir çok başarıyla dolu ve köklü bir camia. Sezonun ilk hazırlık maçında Kentspor’u konuk ettik. Maç 2-2 berabere sona erdi. Oynadığımız ve oynayacağımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme şansımız oluyor. Evrenspor yapacağımız düzenli antrenman programıyla her geçen gün daha iyi olacaktır.”

Kentspor Teknik Direktörü Cahit Karataş oynadıkları hazırlık karşılaşmalarının sonuçlarını kesinlikle ölçü olarak almadıklarını belirterek şunları söyledi; “Kentspor olarak lige genç bir kadroyla başlamayı hedefliyoruz. Yeni sezon öncesi tüm hazırlık maçlarımızı Süper Amatör Futbol Ligi takımlarıyla yapacağız. Hazırlık maçlarında alınan skorlar kesinlikle ölçü olamaz. Eksiklerimizin farkındayız ve her geçen gün daha çok çalışmalıyız.”