FEM Dershanesi'nin seviye tespit sınavına rekor katılım

FEM Dershanesi'nin seviye tespit sınavına rekor katılım

Kırklareli FEM Dershanesi’nin, 28 Şubat Cumartesi günü ilimizdeki Ilköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerine, toplam dört seans üzerinden gerçekleştirdiği seviye tespit sınavına, yaklaşık 5000’i aşkın öğrencinin başvurduğu kaydedildi. 

Başvuruyu değerlendiren Dershane Müdürü Hasan Çakır, bu büyük ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek, başvuru ve katılımın bu kadar yüksek olmasının nedeninin, kurum olarak FEM Dershaneleri’nin öğrenci ve veliler üzerinde bıraktığı olumlu itibar olduğunu kaydetti. Bu sınavın Kırklareli genelinde, tüm öğrencilere üzcretsiz olarak uygulandığını hatırlatan Çakır açıklamalarında şunları söyledi;

“FEM Dershaneleri olarak yaptığımız bu sınavda öğrencilerimizin, başarı düzeylerini görmelerine yardımcı olacağımızı düşünüyoruz. Bu sınav Ilköğretim öğrencileri için SBS, Ortaöğretim öğrencileri için de ÖSS sınavının bir provası niteliğini taşımaktadır.” 

FEM Kırklareli Dershanesi, yakında yeni yerinde hizmet verecek

Kırklareli FEM Dershanesi Müdürü Hasan Çakır, çok yakında dershanelerinin adresinin değişeceğini, ancak hizmet kalitesinin aynı kalacağını vurguladı.

Çakır; “Kırklareli FEM Dershanesi olarak 2009-2010 eğitim sezonunda yeni eğitim binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Yeni hizmet binamızın adresi; Uğur Mumcu Caddesi, No:8 olacaktır. Şu anda inşaat çalışmalarının devam ettiği yeni binamız Haziran veya Temmuz ayında hizmete geçecek. Üstelik bu binamızın projesi tamamen bir “Dershane”ye uyumlu olarak planlandı ve hayata geçirilmeye başlandı. Böylece öğrencilerimize eğitime uygun bir yapıda ve platformda hizmet vereceğiz” dedi.

“KPSS’de iddialıyız”

Kırklareli FEM Dershanesi Müdürü Hasan Çakır, açıklamalarını şu önemle hatırlatma ile noktaladı;

“KPSS ve DGS eğitimi veren FEM Dershaneleri bu dönemde avantajlı kayıt kampanyasını başlatmış bulunuyor.

Şu ana kadar verdiğimiz KPSS eğitiminde, ÖSS ve SBS kadar iddialı olduğumuzu, öğrencilerimizin memnuniyeti ile ispatlamış olduk. Tüm öğrencileri bu avantajlardan faydalanmaya çağırıyor, detalı bilgi almak isteyen öğrenci ve vatandaşlarımızı dershanemize bekliyoruz.”