FEM Dershanesi yeni dönemde yeni yerinde hizmet verecek

Kırklareli'nin en köklü dershanelerinden olan ve her geçen sene başarı çıtasını yükselten FEM Dershanesi 2009/2010 Eğitim ve Öğretim Yılı'nda yeni binasında hizmet verecek.

Kırklareli merkez ilçede kurulan ilk dershanelerden olan FEM Dershanesi her yıl aldığı başarılı dereceleri ile Kırklareli’ndeki eğitim seviyesinin yükselmesini sağlayan Dershanenin Müdürü Hasan Çakır 2009/2010 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda 10 yıldır Karaumur Caddesi üzerinde bulunan Coştur İşhanı’nda hizmet verdikleri yerlerinden Temmuz ayı içerisinde taşınacaklarını ve Uğur mumcu Caddesi üzerinde yapılan yeni binalarında hizmet vermeye başlayacaklarını dile getirdi.
Her yıl başarı çıtasını bir üst seviyeye çıkartmalarından dolayı dershanelerine olan taleplerin arttığını belirten çakır bu talepleri karşılayabilmek için tamamen Dershane Eğitimi verilecek şekilde planı çizilen yeni binalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Kırklareli’nde 1991 yılından bu yana eğitim hayatını sürdüren ve Kırklareli’nin en köklü dershanesi olan FEM Dershanemiz 1999yılından bu yana da Karaumur Caddesi üzerindeki Coştur İşhanı’nda Kırklareli eğitimine hizmet veriyor. Her geçen yıl başarı çıtasını yükselten dershanemiz öğrenci sayısının artması sonucunda öğrencilerine daha geniş ve daha refah bir ortamda hizmet vermek için şu anda yapımı tamamlanmak üzere olan binada 2009/2010 Eğitim ve Öğretim Yılı’ndan itibaren hizmet vermeye başlayacaktır.
Uğur Mumcu Caddesi üzerinde toplam 3 bin 300 metrekarelik 5 katlı binada tamamen dershane Eğitimi verilmek üzere planı yapılan binamızda; Derslikler, Kütüphane, Sanal Ofis, Konferans Salonu, İnteraktif Ders Anlatım Salonu ile öğrencilerimizin rahatlayarak stres atabileceği geniş bir Kafesi bulunan mekanda hizmet vereceğiz.
Bunun yanında 2009/2010 Eğitim ve Öğretim Yılı’ndan itibaren hizmet vereceğimiz binamızda KPSS, DGS, ALES Kursları’nı da vermeye başlayacağız. Kurulduğu yıldan itibaren Kırklareli Eğitimi’nde hep ön sıralarda olan FEM Dershanemiz taşınacağı yeni binasında vereceği hizmetlerle de ön sırada olmaya devaml edecektir.” ‘(s)