FEM'in Seviye Tespit Sınavı'na rekor katılım

Kırklareli merkez ilçede kurulduğu günden itibaren eğitim alanında büyük başarılara imza atan FEM Dershanesi'nin öğrencilere yönelik hizmetleri devam ediyor. Öğrencilere yönelik olarak geçtiğimiz haftasonu düzenlenen Seviye Tespit Sınavı'na 5 binin üzerinde öğrenci katıldı.

FEM Dershanesi Kırklareli merkez ilçede kurulduğu günden bu yana eğitim alanında sayısız başarılara imza atıyor. Öğrencilerin büyük ilgili gösterdiği dershanede verilen eğitim, yakın ilgi ve alaka ile birleşince öğrencilerin başarı göstermemesi imkansız gibi gözüküyor.
Daima öğrencilerin yanında olan Dershane yönetimi ve öğretmenleri onların başarıya ulaşabilmeleri için her türlü imkanı ve mesaiyi veriyorlar. 27-28 Şubat ve 01 Mart tarihlerinde İlköğretim Okulu öğrencileri ile Ortaöğretim Kurumu öğrencilerine yönelik olarak yapılan Seviye Tespit Sınavı’na (STS) 5 binin üzerinde katılım oldu.
5 bin öğrencinin üzerinde katılımın olduğu Seviye Tespit Sınavı’na (STS) katılımın bu kadar yoğun olmasının mutluluk verici olduğunu belirten Dershane Müdürü Hasan Çakır şunları kaydetti:
“FEM Dershanesi olarak 27-28 Şubat ve 01 Mart 2009 tarihlerinde İlköğretim Okulu ve Ortaöğretim Kurumu öğrencilerine yönelik olarak Seviye Tespit Sınavı (STS) düzenledik. Bu katılımın yüksek olması FEM Dershanesi’nin öğrenci ve veli üzerinde bıraktığı olumlu intibadır. FEM olarak yapılan bu sınavla öğrencilerimizin Kırklareli genelindeki yerlerini görmeye yardımcı olmaktır.
Bu yapılan sınav bir anlamda İlköğretim öğrencilerinin SBS ve ortaöğretim öğrencilerinin de ÖSS’ye hazırlanmaları için antrenman teşkil etmektedir. Bu sınavlarda ilk 100’e giren öğrencilerimize değişik dilimlerde (%100 ile %10 arasında) Eğitim Bursu verilecektir.
Ayrıca FEM olarak Kırklareli’nde verdiğimiz Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) eğitiminde de ÖSS ve SBS kadar iddialıyız. Bunun içinde dershanemize başvurmanız yeterli.” (s)