Festivalde gürbüz çocuk yarışması yapıldı

Festivalde gürbüz çocuk yarışması yapıldı

Babaeski İlçesi’nde Belediye Başkanlığı'nca 39 uncusu düzenlenen Tarım Festivali'nde, "Gürbüz Çocuk Yarışması" yapıldı.  

Belediye Festival Komitesi, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin yanı sıra festivalin son gecesinde minik çocukları unutmadı.

Gündüz Onat Festival Alanı'nda düzenlenen yarışmaya Ilçe Merkezinden toplam 16 çocuk katıldı.

Festival Jürisi tarafından yapılan değerlendirmede, 15 numara ile yarışan 6 yaşında ki Barkın Yavaş, 39 uncu Babaeski Tarım Festivali Gürbüz Çocuk Yarışmasında 1 inci oldu.

Yarışmada 2 inci 16 numara ile yarışan 6 yaşındaki Ada Derin Öten, 3 üncü ise 2 numara ile yarışan 4 yaşındaki Damla Yakıcı oldu.

Dereceye giren minik yarışmacıların ödüllerini CHP Kırklareli Milletvekili Dr. Tansel Barış verdi.

Yarışmayı, CHP Kırklareli Milletvekilleri Turgut Dibek, Tansel Barış, CHP Edirne Milletvekili Rasim Çakır, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Is.Kd. Alb. Murat Mayda, Belediye ve Festival Komitesi Başkanı Abdullah Hacı, önceki dönem CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, Ilçe Emniyet Müdürü Tuncay Sancak, Ilçe Jandarma Komutan Vekili J.Kd. Bçvş Raşit Polga Kırklareli, Vize, Havsa, Pehlivanköy Alpullu, Sinanlı, Büyükmandıra Belediye Başkanları, Il Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu yararına çalışan Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri ve çok sayıda davetli izledi.