Filipinler'den Edirne'ye

Lüleburgaz İş Adamları Derneği (LİAD) Kurucu Genel Sekreteri Yavuz Yakut,  Mart ayında gittiği Filipinler'den Eylül ayında kesin dönüş yaptı.


HABER MERKEZİ

Türkiye’ye döndükten sonra zaman harcamayan Yakut, 13 Ekim 2010 tarihinde Edirne Orduevi karşısında Yavuz Selim ismi ile ciğer ve çorba dükkânı açtı.
Nisan 2003 tarihinde Lüleburgaz’da LİAD Lüleburgaz İş Adamları Derneği’ni (LİAD) kuran ve 6 yıl Genel Sekreterlik görevini sürdüren Yavuz Yakut 9 Mart 2010 tarihinde Filipinler’e gitmişti.
Burada 6 ay çalışan ve Türkiye’den aldığı makarna ve un gibi gıda maddelerini Filipinler ve çevre ülkelere satan Yakut, Türkiye hasretine dayamayarak Eylül ayında kesin dönüş yaptı.
Döndüğünde incelemeler başlayan Yakut, Edirne’de Talatpaia Asfaltı üzerinde Orduevi karşısında Yavuz Selim ismi ile Edirne ciğeri ve çorba satan dükkân açtı.
13 Ekim 2010 Çarşamba günü burada hizmet vermeye başlayan Yavuz Selim ciğer ve çorba salonu işletme sahibi Yavuz Yakut dükkânının isminin kendi ve oğlunun isimlerini birleştirerek koyduğunu söyledi. (s)