Final Dergisi Dershanesi, yeni eğitim-öğretim yılına hazır

Final Dergisi Dershanesi, yeni eğitim-öğretim yılına hazır

Gençlerimizin başarıyı yakalamasında aracı konumunda bulunan, verdiği disiplinli eğitim ile “marka” haline dönüşen Eğitim ve öğretimde öncü isim; Kırklareli Final Dergisi Dershanesi, 2009-2010 eğitim öğretim yılı, sene başı Öğretmenler Kurulu toplantısını, 8 Ağustos Cumartesi günü, dershanenin toplantı salonunda gerçekleştirdi. İl Yöneticisi Şeref Koca, toplantıda yaptığı konuşmasında, insanlara en iyi hizmeti vermenin derdinde olduklarını vurgulayarak, tüm öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılında “başarılar” diledi.

Saat 14.00’de başlayan toplantıya, Il Yönetici Koca’nın yanı sıra; Bölge Yönetici Celil Vardar, Müdürler; Ekrem Erdinç, Recep Kaya, Tuncay Geyik ve Abdullah Gürver ile Dershane öğretmenleri katılım gösterdiler.

Saygı duruşu ve hemen akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, toplantıya katılan tüm öğretmenler kendilerini tanıttılar. Daha sonra Kırklareli Final Dergisi Dershanesi Il Yönetici Şeref Koca söz aldı ve konuşmasında öğretmenlere seslenerek şunları kaydetti;

“Değerli arkadaşlar, bizlere emanet edilen varlıkların, anne-babalar için en değerli emanetler olduğunu her seferinde anımsamalıyız. Bizler, bu varlıklara ihanet etmeden, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu yüzden bugüne kadar verdiğiniz emeklerden ötürü, siz değerli öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Final Dergisi Dershanesi’nin en önemli ilkelerinden bir tanesi; çalışanlarının her zaman, herkese karşı dürüst, açık ve şeffaf olmasıdır. Bu tavrımızı sürdürerek, kurumumuzu yüceltme sevdasındayız. Bir diğer ilkemiz gereğince; mutlaka tutarlı ve çalışkan olmalıyız. Çalışmadan hiçbir işin başarılamayacağını hatırlatmak istiyorum. Yine Dershanemizin bir diğer önemli ilkesi, özverili olmaktır. Öğretmenlerimizin bu konuda oldukça duyarlı olduğunu görmek beni gerçekten mutlu ediyor. Bizler insanlara en iyi hizmeti verme derdindeyiz.

Eğitimde “iletişim” faktörü çok önemlidir. Bir öğrencinin gönlüne giremezseniz, beynine zor girersiniz. İşimizi severek yaparsak, o iş kolaylaşır.”

Kırklareli Final Dergisi Dershanesi Il Yönetici Şeref Koca konuşmasında; “Final Dergisi Dershanesi büyük bir kurum. Ama bu kurumu yücelten sizlersiniz” diyerek öğretmenlere tekrar “başarılar” dileklerini sundu. Toplantı daha sonra yeni eğitim-öğretim yılında dershanenin takip edeceği ders programının görüşülmesi ile devam etti.