Finalin adı; Kırklarelispor-Yıldırımspor

Finalin adı; Kırklarelispor-Yıldırımspor

Kırklareli'de 3.lige terfi finali belli oldu. Kırklarelispor-Yıldırımspor. Geçtiğimiz Pazar günü Kırklareli derbisi niteliği taşıyan play off maçında, yeşil beyazlı Kırklarelispor lig üçüncüsü hemşerisi Kırklareli Sanayispor’u, Babaeski'de oynanan maçta adeta eze eze 4-1'lik skorla rahat geçip, finalde Yıldırımspor'a rakip oldu. Başkan Volkan Can önderliğindeki yeni yönetim, Pazar günü maçtan önce konvoy halinde Vilayet Meydanı’nda bir tur attı. Meydanda gövde gösterisi yapan yeşil-beyazlı taraftarlar, tezahüratlarla takımlarına destek oldular.

Şampiyonluğunu evinde oynadığı Kırklareli Sanayi beraberliği ile Babaeskispor'a kaptıran, geçtiğimiz Pazar günü ise Babaeski'de oynanan ve normal süresi 2-2 sona eren maçta lig beşincisi ve ligin sürpriz ekiplerinden Lüleburgaz Yıldırımspor'a uzatmalarda gelen penaltı golüyle mağlup olan Vizespor, büyük bir süprize imza atarak 120 dakika sonunda elenmekten kurtulamadı.

Alınan bu sonuçlarla Yıldırımspor ve Kırklarelispor takımları önümüzdeki Pazar günü finalde Çarşamba günü tertip komitesinin belirleyeceği tarafsız sahada karşı karşıya gelecek ve gailp takım Kırklareli'nin 3.lige terfi maçlarına katılacak.

Kırklareli'de Süper Amatöre yükselme Play Off yarı finalleri yapıldı

Büyükkarıştıran-Kırklareli Kaya 3-0; Alpulluda oynanan maçta B grubu ikincisi Büyükkarıştıran etkili oynadığı maçta A grubu üçüncüsü Kırklareli Kayaspor'u oldukça rahat geçip süper amatör için final oynama hakkı kazandı.

Kırklareli Istasyon-Ertuğral Esen 4-1; Alpullu'da oynanan diğer maçta ise A grubu ikincisi Istasyonspor B grubunda son 4 haftaya 5 puan farkla lider giren fakat son dört maçını kaybedip ancak 3.olabilen ligin yeni takımlarından Babaeski temsilcisi Ertuğral Esenspor'u rahat bir skorla geçti; 4-1

Alınan bu sonuçlarla Büyükkarıştıranspor ve Kırklareli Istasyon takımları önümüzdeki Pazar günü finalde Çarşamba günü tertip komitesinin belirleyeceği tarafsız sahada Kırklareli'de süper amatöre yükselen 3.takım olma mücadelesi verecek.