"Fuar gezimiz üyelerimiz için yararlı olacak"

* Kırklareli İnşaat Sanatkârları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası, üyelerini 28 Şubat'ta '11. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Fuarı'na götürecek.



HABER MERKEZİ
Kırklareli İnşaat Sanatkârları Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 03 Ocak 2010 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu’nda tekrardan Başkanlığa seçilen Ergun Selçuk düzenleyeceği Fuar gezisinin üyeleri için yararlı olacağını belirterek şunları kaydetti:
 “Bizim mesleğimizde öğrenmenin yaşı yoktur. Ben 25 yıldır bu meslekle uğraşıyorum. Ancak benim bile halen öğrenmem gereken şeyler var. İlerleyen teknoloji ile birlikte bizim mesleğimizdeki gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum.
Bu sebeple de Oda üyelerimizin son çıkan teknolojiyi ve elektrik malzemelerini yakından görebilmeleri ve satıcı firmalar ile direkt olarak temasa geçebilmeleri için “11. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri Fuarı”na bir gezi düzenliyoruz. 28 Şubat 2010 Pazar günü otobüs ile İstanbul Büyükçekmece’deki TÜYAP Far ve Kongre Merkezi’nde açılacak fuarı gezeceğiz.
Bundan sonrada Oda üyelerimizin mesleğimiz ile ilgili her türlü gelişmeden ve yeniliklerden haberdar olmaları için kurs, gezi ve bilgilendirme toplantılarını düzenlemeye devam edeceğiz.” (s)