FUTSAL Turnuvası başladı

Kırklareli Okullar arası 'FUTSAL' İl Birinciliği Maçları'nın ilki 24 Mart 2010 Çarşamba günü Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu'nda saat 10.00'da yapılan maç ile başladı.

Gökhan Kan
Kırklareli Okullar arası “FUTSAL” İl Birinciliği Maçları’nın ilki 24 Mart 2010 Çarşamba günü Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da yapılan maç ile başladı.
Lüleburgaz Düvenciler Anadolu Lisesi ile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Futbol takımlarının oynadıkları maçta Düvenciler, rakibini 7-1 yendi. Karşılaşmayı Ahmet Emre Babat, Hakkı Özkaya, Oktay Erdem ve Yusuf Yurtsever hakem dörtlüsü yönetti.
Salon futbolunu sevdirmek ve desteklemek amacıyla düzenlenen okullar arası FUTSAL İl Birinciliği Turnuvası’na İl’den takım katılmıyor.
Lüleburgaz İlçe Lig Heyeti tarafından organize edilen turnuvada Düvenciler Anadolu Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Lüleburgaz Lisesi futbol takımlarının puan usulüne göre birbirleriyle oynayacakları maçlar sonucunda şampiyon belirlenecek. İlçe Lig Heyeti adına turnuvanın ilk maçını takip eden Beden öğretmenleri Mithat Yıldırım ve Ahmet Kamil Hayta, ikinci maçın 26 Mart 2010 Cuma günü ve son maçın da 29 Mart 2010Pazartesi günü oynanacağını belirttiler.
Yıldırım; “Turnuvada takımlar 10’ar kişiden oluşmakta ve 5’i oyuncu olarak sahada mücadele vermekte. Taç atışları ayak ile yapılmakta, oyuncu değişikliğinde sınırlama yok. 15’er dakikalık iki devreden oluşan maçlarda top oyun dışına çıkınca süre durdurulmaktadır. Hentbol ve basketbol maçlarındaki kuralların bir nevi karışımı olarak maçlar oynanmaktadır” dedi.