Gastronomi Festivali'nde Madalya kazanan öğrenciler ödüllerini aldı

Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde, 8. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinde madalya kazanan öğrencilere ödül verildi.

Okul Müdürü Ekrem Uygur, Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin festivale çok ciddi şekilde hazırlandıklarını ve emeklerinin karşılığını aldıklarını belirtti.
Öğrencilerin önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Uygur, şunları söyledi.
''Öğrencilerimiz gerçekten çok önemli bir başarıya imza attı. Diğer öğrencilerimizin de bu başarıları yakalayacağına inanıyorum. Bu tür yarışmalar öğrencilerimizin geleceği açısından da çok önemli. Ben öğrencilerimizi festivallerde aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ediyor, bize destek veren bütün kurumlara da teşekkür ediyorum.''
Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Meslek dersi öğretmeni Özge Cirit ise öğrencilerin kısa süre içerisinden önemli başarılara imza attıklarını belirtti.
Yapılan yarışmalarda ve etkinliklerde her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Cirit, öğrencilerine çok güvendiğini söyledi.
Daha sonra 8. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinde ödül almaya hak kazanan Onur Tüfekçioğlu, Gülcan Perçin, Berk Kalıpçinden, Ahmet Kaynarca ve Gamze Güreye başarı belgeleri ve madalyaları verildi.
Ayrıca tören sonunda Uygur, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İnağ ve bazı esnaflara kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi verdi. aa