Gaziler Derneği'nden AKP İl Başkanı Ulus'a hayırlı olsun ziyareti

Gaziler Derneği'nden AKP İl Başkanı Ulus'a hayırlı olsun ziyareti

Kırklareli Gaziler Derneği 6 Haziran Pazartesi günü yapılan kongre ile AK Parti Il Başkanlığı’na seçilen Yurdaer Ulus’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 16 Haziran Salı günü saat 14:00’da gerçekleşen ziyarete Kırklareli Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Uzun’un yanı sıra dernek üyeleri Erol Özsevimli, Hüseyin Küçük ve Ali Osman Kayar katıldı. Ak Parti İl Başkanlığı’nda dernek üyelerini kabul eden Ulus, Gaziler Derneği’nin yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkürlerini sundu.

AK Parti Il Başkanı Yurdaer Ulus yaptığı açıklmasında; ”Kurduğunuz derneğin önemi Tük tarihimizde çok büyüktür. Var olmamızın sebebi devlet ve millet olarak gazilerimizidir. Gazilerimiz bizim başımzın tacıdır. Inşallah bundan sonraki meselelerimizde de hepsini el birliği ile elimizden geleni yapmaya çalışcağız.

Burada zaten sizlerin güzelliği bizlere bereket ve işaret verecektir. Zaten sizleri tanıyor ve biliyoruz. Işin özü birbirimizi sahiplenmemiz hususunda yatıyor. Gazilerimizin ve gaziler derneğimizin bütün dertlerinde inşallah el birliği ile beraber olmaya gayret edeceğiz. Bu tür irtibatlarımızı kesmeyelim. Bizler de elimizden geldiğince sizlerin yanında olmaya çalışacağız. Insan bazen hiç bir şey olmasa da sadece bir hoş sohbet ve muhabbet bile yeterli olur. Başta ilk gazimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere son kişiye kadar, Allah ölmüşlerimize rahmet bundan sonra doğacaklara da alnının akıyla güzelliklerle yaşamayı nasip etsin. Bizim derdimiz de bu. Seçimden sonra da şunu söyledim. Kırklarelimiz’in birliğe, istişareye, muhabete bu tür şeylere ihtiyacı var.” dedi.

Ulus’un yaptığı konuşmasının ardından ziyaret dilek ve temennilerin ardından son buldu.

Ak Parti Il Yürütme Kurulu’nda görev dağılımı yapıldı

Gaziler Derneği ziyaretinin ardından Ak Parti Il Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasına geçildi. Burada yerel ve ulusal basın mensupları ile görüşen Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Şeref Sağlık burada yaptığı açıklamada 15 Haziran Pazartesi günü AK Parti Yönetim Kurulu yapıldığını ve bu kurul neticesinde, yeni Il Başkanı Yurdaer Ulus ile birlikte değişime gidildiği belirtildi.

Kongerede görüşülen Il Yürütme Kurulu’nun oluşturulması ile görev dağılımı yapıldığı belirtildi. Oluşturulan yeni kurulda; Il Siyasi Hukuk danışman ve sorumluluğuna Erhan Buzol, Fatih Toktar, Teşkilattan sorumlu olarak; Vehbi Başelçin, Muhammet Küçük, Ali Özdeniz, Seçim Işleri sorumluluğuna; Şenel Akbay, Ilhan Taşkan, Tanıtım ve Medya sorumluluğuna Şeref Sağlık, Maviye Uzun, Ipek Sevim, Dış Ilişkiler sorumluluğuna; Şenol Gürşan, Fikri Altıntel, Ali Gencal, Sosyal Işler sorumluluğuna; Rokna Hümmet, Merdiye Sürer, Sebahat Özcan, Yerel Yönetimler Sorumluluğuna; Ahmet Levent Pamuk, Muzaffer Gümüşten, Ahmet Katı, Ekonomi sorumluluğuna Emre Yurdakul, Murat Altınerim, Halkla Ilişkiler sorumluluğuna; Fırat Karabeyoğlu, Can Bahçıvanoğulları, Mali ve Idari Işler sorumluluğuna; Tamer Kahyaoğlu, Alper Çiler, Ar- Ge sorumluluğuna Oğuz Kiraz, Ersin Kırmızıtaş ve son olarak da Genel Sekreterliğe; Emin Tunç ve Aysel Canan’ın görevlendirildiği belirtildi.

Yapılan açıklamaların ardından toplantı Kırklareli Atatürk Stdayumu yanında bulunan toprak sahaya yapılacak olan suni çim çalışmaları ile ilgili yapılan açıklamada; ”Spor severlerin beklediği suni çim saha ihaleye çıkarılıyor” başlığı adı altında yapılan basın açıklamasında şunlar kaydedildi; ”Ilimiz Milletvekili A. Gökhan Sarıçam’ın öteden beri sürdürdüğü çalışmaları arasında bulunan Kırklareli Il stadının yan tarafındaki toprak saha suni çimlendirme ile ilgili girişimlerinin tamamlandığını belirtmeliyiz.

Kırklareli Ilinde bilhassa amatör spor kulüplerinin ve kamuoyunun merakla beklediği bu suni çim sahanın Kırklareli’ne kazandırılması için yoğun girişimlerde bulunan Milletvekilimiz A.Gökhan Sarıçam, ihalenin önümüzdeki günlerde yapılacağını ve sahanın sporseverlere hayırlı olsun dileğinde bulundu.”denildi. Basın toplantısı karşılıklı görüş alışverilerinin ardından son buldu.