"Gazilere olan vefa borcumuzu asla unutamayız"

Milliyetçi Hareket partisi (MHP) Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Nedime Tutar, "Gaziler Günü" dolayısıyla yaptığı açıklamasında, gazilere olan vefa borcunun asla unutulmayacağını belirterek şunları kaydetti:



HABER MERKEZİ

“Bugün sahip olduklarımızın bedeli, sizlerin (gazilerin) fedakarlıklarıyla ödenmiştir. Bu nedenle gönlümüzün en müstesna yeri her zaman size ait olacak, sizlere olan vefa borcumuz asla unutulmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, Türk vatanının birliği ve milletin bekası için canları pahasına mücadele ederek 'Gazilik' şeref ve onurunu kazanan kahramanların 'Gaziler Günü'nü en içten duygularla kutlarım.
Kanınızla ebedi vatan yaptığınız topraklarımız ve bağımsızlığımız uğrunda yazmış olduğunuz destanlar hiçbir zaman unutulmayacak, isimleriniz bu vefakar milletin hafızasında sonsuza kadar yaşayacaktır. Bugün sahip olduklarımızın bedeli, sizlerin fedakarlıklarıyla ödenmiştir. Bu nedenle gönlümüzün en müstesna yeri her zaman size ait olacak, sizlere olan vefa borcumuz asla unutulmayacaktır.
Sizlerden almış olduğumuz güç, azim ve ilham ve bize emanet ettiğiniz kutsal vatan topraklarını ilelebet muhafaza ve müdafaa ederek, gelecek nesillere daha aydınlık bir Türkiye teslim edeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın. Bu duygu ve düşüncülerle, aziz şehitlerimiz hatırası önünde saygıyla eğilirken, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm gazilerimiz rahmetle, hayatta olan siz kahramanlarımızı şükran ve minnetle anıyor, gazi ailelerine esenlikler diliyorum.” (s)