"Gazze'nin ilacı; Ankara'da milli bir hükümet kurmak!"

'Gazze'nin ilacı; Ankara'da milli bir hükümet kurmak!'

İşçi Partisi Kırklareli İl Başkanı Halil Göçen dün Filistin’e yönelik saldırılarından ötürü Israil’i kınayan bir basın açıklaması yaptı. Göçen açıklamasında şunları kaydetti;

“Israil 8 gün önce Gazze’ye başlattığı hava saldırısıyla 470 Filistinli’yi şehit etti; 2400 Filistinli yaralandı.

Dün akşam ise Israil, Gazze’ye kara harekâtı başlattı. Gazze’yi işgal ediyor.

Olmakta olan nedir ey Türk milleti?

Israil’in Siyonist yöneticileri Amerika’nın Büyük Ortadoğu Projesi’ni uygulamaktadır. “Büyük Israil”i kurma yürürlüğe konmuştur. “Büyük Israil”in bir ayağı Irak’ın Kuzeyi’nde kurulan Kukla Devlet’tir. ABD – Israil ortaklığı, Türkiye ve Filistin’i parçalamayı hedeflemiştir. Işte bu nedenden dolayı Filistin’i savunmak Türkiye’yi savunmaktır.

Ey Tük milleti!

Işçi Partisi olarak tarihi uyarımızı yapıyoruz. Senin ülkendeki ABD’nin BOP Eşbaşkanlarıyla Israil’in BOP Eşbaşkanlarını, Amerika bir cephede toplamış ve mevziiye sokmuştur. Gazze’yi vurduran merkez ile Abdullah Gül’ü yöneten aynı merkezdir. Bu gerçek tabak gibi ortadadır. Olmert – Abdullah Gül ortaklığı suçtur. Bu suç ortaklığının bedelini mazlum Filistin ve Türkiye ödemektedir.

Türkiye ve Ortadoğu ölüm kalım dönemine girmiştir. Türkiye’nin vatan savunmasıyla Ortadoğu’nun Müslüman halklarının vatan savunması ortak kader birliğini oluşturuyor. Ankara’yı BOP Eşbaşkanlığı’ndan, AKP’den kurtarmadan vatanımızı savunamayız. Her geçen gün Türkiye hesabına kayıptır. Milli hükümet elzemdir. Türkiye’nin kilit meselesi budur. Işçi Partisi kilidi açacak yegâne anahtardır. Ve milli hükümete taliptir.

ABD – Israil suç ortaklığı başta Ortadoğu olmak üzere dünya barışının önündeki en büyük engeldir. ABD ve Israil! Bu savaş makinesi alt edilmeden Ortadoğu’ya barış ve huzur gelmeyecektir. Büyük Ortadoğu Projesi’nde bölünmeye ve parçalanmaya karşı 24 Müslüman ülke halkları kendi vatan bayraklarıyla direnecektir. Şimdi Türk bayrağını yükseklere kaldırma zamanıdır. 

Amerika ve Israil son çılgınlıklarını yapıyorlar. Yıkılacaklardır. Türkiye, Mazlum Filistin halkı ve Ortadoğu’nun Müslüman halkları kazanacaktır.”