Geçitağzı ve Kula Köyleri'ni fotoğrafladılar

Geçitağzı ve Kula Köyleri'ni fotoğrafladılar

Geçtiğimiz haftalarda biraraya gelerek bir ilke imza atan Kırklareli Fotoğraf gönüllüleri ilk etkinliklerini ilimizin otantikliğini halen koruyan Geçitağzı ve Kula Köyleri’ne düzenledi. 13 Eylül Pazar günü Kırklareli’den yola çıkan fotoğraf sevdalıları ilk olarak Dereköy’e oradan Geçitağzı ve Kula Köyleri’ne giderek köylülerin günlük yaşamlarını ve manzaraları kadrajlarına aldılar.

Geçitağzı Köyü’nde kış ve bayram hazırlıklarına tanıklık eden fotoğraf meraklıları, köylülerin sempatik ve cana yakın tavırları ile daha kolay fotoğraflama şansı yakaladılar.

Fotoğraf çekmenin yanı sıra köylülerle sohbet eden fotoğraf gönüllüleri, onların sevinç ve dertlerini ortak oldular. Geçitağzı Köyü’nün ardından Kula Köyü’ne geçen katılımcılar, Kula’daki doğal hayatı kareledi. Kula Köyü’nde halen yaşamakta olan 110 yaşındaki Fatma Tepe ile sohbet eden fotoğrafçılar, Kula’nın dingin atmosferi ve havanın kapalı olması sebebi ile oluşturduğu doğal kontrastla fotoğrafladıktan sonra Kırklareli’ne geri döndüler.

Ilk olmasına rağmen gayet hoş bir ortamda gerçekleşen etkinliğe; Ercan Enterli, Erhan Baycan, Kadir Teksin, Nedret Benzet, Özgün Tiran, Özgür Tiran, Recep Gündüz Sedat Yılmaz ve Zafer Tunç katıldı.