Geçmişten geleceğe

Geçmişten geleceğe

Kırklareli Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi geçtiğimiz Pazar günü güzel bir organizasyona imza attı. Eski mezunlar, yeni mezun olacaklar, Ticaret Lisesi’nden emekli öğretmenler ve şu anda okulda görev yapan öğretmenleri biraraya getiren ve bu sene birincisi düzenlenen etkinlik keyifli dakikalara sahne oldu.

Ilk olarak bir konuşma yapan okul müdürü Şaban Canan, bu sene birincisi düzenlelen bu etkinliğin geçmişle geleceği buluşturmakta üstün bir özelliğe sahip olacağını vurgulayarak, bundan sonraki senelerde daha da gelişeceğini söyledi. Canan, gelen herkese teşekkürlerini sunarak iyi eğlenceler diledi. Daha sonra bu organizasyonun proje öğretmeni Evşen Sancar kısa bir konuşma yaptı ve mikrofona okuldan emekli olan Filiz Buluş’u davet etti. Buluş, geçmişe yönelik kısa bir konuşma gerçekleştirdikten sonra bu etkinliğin çok duygulu bir ortamdan oluşacağını söyledi.

Konuşmaların sonrasında slayt gösterilerine geçildi. Slaytlarda Ticaret Lisesi’ne ait eski fotoğraflar, okuldan mezun olarak Kırklareli’de değişik kariyerlere imza atanlarla yapılan söyleşilerden kareler gibi birçok farklı sunum gerçekleştirildi.

Etkinlik yapılan ikramla birlikte eskilerin ve yenilerin kaynaşma sohbetleriyle devam etti.