"Geleceğin Basketbolcuları Kırklareli'nden çıkacak"

Sosyal, Kültürel ve sportif alandaki faaliyetleri ile Kırklareli'nin gözde okullarından olan Atatürk İlköğretim Okulu'nda minik Basketbolcular yetiştiriliyor.

Kırklareli merkez ilçede eğitim ve öğretim vermekte olan Atatürk İlköğretim Okulu Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerde ilk sıralarda yer alıyor. Merkez ilçenin gözde İlköğretim Okulları’ndan olan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Hayati Gürer geleceğin Basketbolcuları’nın Kırklareli’nden çıkacağını belirterek şunları kaydetti:
“Okulumuz Sosyal ve Kültürel faaliyetlerde olduğu gibi sportif faaliyetlerde merkez ilçemizin gözde okulları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sportif faaliyetlerimiz kapsamında bu yıldan itibaren Basketbol’a çok önem verdik. Bu kapsamda minik yaşlardaki öğrencilerimizi Basketbol konusunda deneyimli hocalarımız ile çalıştırıyoruz.
Taekwondo, Masa Tenisi ile Kırklareli’mizin adını sportif alanda sıkça duyuruyoruz. Bizde Atatürk İlköğretim Okulu olarak Basketbol’da ilimizin adını tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurmak istiyoruz. Bunun içinde içimizdeki cevherleri yetiştirmeye başladık. Geleceğin Basketbolcuları’nın ilimizden çıkmaması için hiçbir sebep yok. Bunun içinde canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz.” (s)