Gençlik Haftası'nda Masa Tenisi turnuvası

Gençlik Haftası'nda Masa Tenisi turnuvası

09 Mayıs 2009 Cumartesi günü ilimiz spor salonun da yapılan Gençlik Haftası Masa Tenisi Ferdi Il birinciliği turnuvası güzel görüntülerin ve başarılarıyla dolu anların sahne olduğu bir turnuva oldu. Gençler, Yıldızlar, Minikler kategorilerinde yapılan maçlar sonucunda ilimiz çok başarılı sonuçlar elde ederken turnuvaya katılan yaklaşık 60 sporcu Masa Tenisi adına oldukça güzel maçlar çıkardılar.

Ilimizde Masa Tenisi artık en çok sevilen spor dallarının başında gelmeye başladı ki bu da turnuvalara olan ilgiden kolayca anlaşılıyor. Ilimiz Masa Tenisi sporuna gönül veren sporcuların sayısı gün geçtikçe atmakta bu durum da başarının geleceğinin sinyali.

Gençlik haftası sebebiyle düzenlenen turnuvaya Il merkezinden, Babaeski ve Lüleburgaz ilçelerimizden sporcularımız katıldı. Lüleburgaz’dan özellikle dershane sınavı nedeni ile beklenenden az sporcu katılım gösterebildi.

Ödül törenine Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş da katılarak, sporcularla çok renkli görüntüler sergiledi ve tüm izleyenlerin de beğenilerini kazandı. Özellikle miniklere ve gelecek vaat eden sporcuların ödüllerini veren Karataş, minik sporcuların geleceğin şampiyonları olacağını belirterek ailelere, çocuklarına spor yaptırmalarının gerekliliğini anlattı.

Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyor ve ilimizi il dışında da başarı ile temsil etmelerini istiyoruz. Işte turnuvanın sonuçları;

Minik Kızlar; 1- Selinay Cengiz, 2- Deren Yalın, 3- Selin Diyarbakır, 3- Zeynep Demir.

Minik Erkekler; 1- Mert Üzel, 2- Tuğberk Madenci, 3- Yakup Keskin, 3- Yiğit Malkoç.         

Yıldız Kızlar; 1- Seda Binici, 2- Ayça Özgün 3- Sema Genç, 3- Irem Tomruk.                                                   

Yıldız Erkekler; 1- Buğra Taşçı, 2- Aykut Körler, 3- Salih Murat Dağcı, 3- Furkan Kılıçarlan.

Genç Kızlar; 1- Damla Üzel, 2- Büşra Kocadağ, 3- Elif Büşra Polat.

Genç Erkekler; 1- Doğukan Yalın, 2- Yağız Engin, 3- Melikşah Demirel 3- Samet Polat.

En Minik Sporcular;  1- Berfin Güleray, 2- Simge Topaç, 3- Aylin Diyarbakır.