Gençlik kampları sona eriyor

Gençlik kampları sona eriyor

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Kampları, bu yıl da gençlerimizin keyifli bir yaz geçirmelerini sağladı. Temmuz ve Ağustos aylarında organize edilen seyahatler ile her yaştaki gençlerimize güzel bir deneyim yaşatma fırsatı tanıyan gençlik kamplarının sonuncusu, 20-27 Ağustos tarihlerinde Izmir-Çeşme-Paşalimanı’ndan gerçekleştirilecek.  

16-17 yaş ücretsiz Gençlik Kampları uygulaması çerçevesinde düzenlenen bu güzel aktiviteye ilimizden 7 gencimizi katılacak. Böylece bu yıl ki gençlik kampları son bulacak.

Daha önce; Aydın-Kuşadası-Davutlar ve Çanakkale-Güzelyalı gezisi gerçekleştirilmiş, yine 18-24 yaş grubu arasındaki gençlerimize yurdumuzun tarihi, kültürel, turistik ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla 02-10 Temmuz 2009 tarihleri arasında Bolu-Aladağ, 03-11 Ağustos 2009 tarihleri arasında Trabzon-Sultanmurat yaylalarında doğa kampı düzenlendi.

Bunların yanı sıra 23-31 Temmuz 2009 tarihlerinde Trabzon-Sultanmurat yaylasında Türk Devletlerinden gelen kampçıların katılımı ile "Türk Devletleri Trabzon-Sultanmurat Doğa Kampı" gerçekleştirildi.