Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi Türkiye Finalleri'nde

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi 21-22 Mart'ta düzenlenen 'Gençlik Merkezleri Arası Türk Halk Oyunları Yarışması'ndan 1'ncilikle döndü.

İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Salonu’nda 21-22 Mart 2009 tarihleri arasında  “Gençlik Merkezleri Arası Türk Halk Oyunları Yarışması” düzenlendi.
Düzenlenecek bu müsabakalara katılacak olan Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekibi Kafile Başkanlığı’nı Kırklareli Gençlik Merkezi Müdürü Ümmühan Bulut’un yaptığı heyette Halk Oyunları Eğitmeni Şener Aldemir ile idareci Deniz Poyraz’da yer aldı.
18-24 Yaş Grubu Halk Oyunları Ekibi’nin En İyi Performans Ödülü’ne layık görüldüğünü belirten yetkililer Ekibin Haziran Ayı’nda yapılacak olan Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandığını belirterek şunları kaydettiler:
“Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığının 2009 yılı faaliyet programında  yer alan 22 Mart 2009 tarihinde İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılan Gençlik Merkezleri Arası Halk Oyunları Yarışmasında Kırklareli Gençlik Merkezi 13-17 yaş grubuyla En iyi Müzik Ödülü’ne,18-24 yaş grubuyla En İyi Performans Ödülü’ne layık görüldü.
Kırklareli Gençlik Merkezi 18-24 yaş grubu Halk Oyunları ekibimiz Haziran ayı içerisinde Antalya'da yapılacak olan Türk Halk Oyunları Türkiye Finali yarışmasına katılmaya hak kazandı. Müsabakalarda ilimiz ile birlikte; Ankara, Bilecik, Bolu, Bursa, Eskişehir, İstanbul, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak Gençlik Merkezi Halk Oyunları Ekipleri yarıştılar.” (s)