Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün tanıtım standı, hediye dağıtıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün tanıtım standı, hediye dağıtıyor

Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü’nün düzenlediği Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, hafta boyunca her akşam saat 20.00’de, iştirakçilerine çeşitli armağanlar dağıtan bir tanıtım standı kuruldu. Ödüllü yarışmaların ve spor gösterilerinin gerçekleştiği bu çok özel etkinliğin ilki 15 Mayıs Cuma günü yapıldı.    

Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ata Karataş’ın da katılımı ile düzenlenen etkinliğin ilkine, Taekwondo Milli Antrenörü Yaşar Cihangir de konuk oldu. Stand’ta spor yayınları, resim sergisi, “Spor” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler ile oldukça eğitici slayt ve video gösterilerinin sunumu gerçekleştiriliyor.

Gençlik ve Spor Il Müdürü Karataş, saat 20.00’de standın etrafında toplanan minik sporculara çeşitli sorular sorarak onlara güzel hediyeler sunmaya başladı.

 Giysi, kitap, sportif malzemeler ve daha birçok armağan kazanan minikler ise, sorulara cevap vermek için adeta birbirleri ile yarıştı. Yarışmada Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı Işleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Yeşilyur Gazetesi Muhabiri Savaş Eskici de hediye kazanan öğrencilere armağanlarını verdi.