Genel merkezin talimatı; Tek Liste, Tek Aday

Genel merkezin talimatı; Tek Liste, Tek Aday

AKP Genel Merkezi’nin yakın takibe aldığı teşkilatlardan birisi de Kırklareli Il teşkilatı. Şehirdeki her gelişmeyi gerek teşkilat dışı birimlerde, gerekse yerel basınla birebir takip eden AKP genel merkezi Genel il başkanlığı ve il yönetimi için belirlenen aday, adaylarını tek tek mercek altına aldı.

Genel merkezde, Tüm Trakya için il teşkilatlarının üzerinde genel bir denetim biriminin kurulması konusunda da bir çalışma yapıldığı aldığımız bilgiler arasında.     

Il başkan adayları içinde en çok geçen isimler; Yurdaer Ulus, Ertan Özbek, Av. Şenol Gürşan ve Selim Leylak. Bu isimlerin dışında sürpriz ve bilinmeyen bir adayın da olabileceği Ankara kulislerinden aldığımız bilgiler içinde.

AKP Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’a yakınlığı ile bilinen Selim Leylak’ın ailesi Il yönetimi listesine, şehrin yerli ailelerinin eğitimli genç kuşağını toplamak için ikna turlarında.

AKP’nin Kırklareli’nde yeniden yapılanarak Kırklareli halkından güven oyu almak öncelikli hedefi.Dileğimiz tercihlerin doğru adaylar üzerinde yapılarak AK kadrolarına yakışan bir kadrolaşmanın şehrimizde de görevde olması.