Gerekli tüm altyapılara sahip olan OSB'miz, yeni yönetimi ile yatırımcıları bekliyor

Gerekli tüm altyapılara sahip olan OSB'miz, yeni yönetimi ile yatırımcıları bekliyor

Fiziksel ve finansal planlama, uygulama ve yatırımcı-devlet işbirliği açısından ülkemizdeki örnek tüzel kişiliklerden biri olan Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, Ekim ayı başında yapılan seçimle, yeni yönetim kurulunu belirledi.

Başkanlığını yeni Valimiz Cengiz Aydoğdu’nun yaptığı Kırklareli OSB, 4562 Sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu’nun ve Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesi ile kanuna ve yönetmeliğe intibakın sağlanması için, 2 yıllık bir aradan sonra yeniden, Müteşebbis Teşekkül, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimi yaptı.

Kırklareli OSB, Dünya’nın ve Türkiye’nin ekonomik koşullarının zorlaştığı bir dönemde, 1997 yılının ikinci yarısında başlayan altyapı yatırım çalışmaları ile temel altyapı açısından iki yılda tamamlanmış ve katılımcı firmaların da üretime geçmeye başlamasıyla, kısa sürede faaliyete geçerek bir ilke imza atmıştı.

Şimdi Kırklareli; gerekli altyapısı tamamlanmış, duble yola kavuşmuş ve doğalgaz tesisatı döşenmiş OSB’nin, Vali Cengiz Aydoğdu önderliğinde, istenilen kapasiteye ulaşarak üretimini hızlandıracağını, tarımsal ve endüstriyel ürünleri üreterek, Kırklareli’ni bir marka olarak temsil edecek bir otomasyona sahip hale geleceğini ümit ediyor.

Kırklareli OSB Yönetim Kurulu

Başkan: Cengiz Aydoğdu-Vali

Başkan Vekili: Ertuğrul Ziya Çetintaş-KTSO Başkanı

Üyeler; Cavit Çağlayan (Belediye Başkanı), Raif Kelep (Il Özel Idaresi Genel Sekreteri), Erol Akyüz (Il Özel Idaresi Genel Sekreter Yardımcısı)

Denetim Kurulu; üye Y. Kemal Aşkın, üye Abdullah Engin Marmara

Müteşebbis Heyeti

Başkan: Cengiz Aydoğdu-Vali

Başkan Vekili: Ertuğrul Ziya Çetintaş-KTSO Başkanı

Üyeler; Cavit Çağlayan, Raif Kelep, Erol Akyüz, Mehmet Uslu, Osman Yeter Somer, Abdullah Engin Marmara, Esat Aslan, Hüseyin Doğanca, Adem Sevim, Y. Kemal Aşkın, Tuncay Gökçe, Gülay Tülüş, Sebahattin Karalar.