Gökhan Dönmez'den gazetemize teşekkür ziyareti

Gökhan Dönmez'den gazetemize teşekkür ziyareti

Ilimizin gurur tablosu haline gelen Çanakkale Dardanelspor'un futbolcusu Gökhan Dönmez bugün gazetemize ziyarette bulundu. Kendisini ile ilgili haberleri yakından takip ettiğimiz için gazetemize teşekkürlerini sunan Gökhan Dönmez, ile yaptığımız röportajda gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

"Kırklareli futbol adına çok şey yaptı. Trakya'da adeta futbol beşiği olan Kırklareli'nin neden hala futbol takımları amatör liglerde oynuyor hiçbir anlam veremiyorum.

Gerekli destek alındığı takdirde Kırklareli gençlerinin önemli başarılara imza atacağına inanıyorum. Böylesine futbol aşığı bir şehrin daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Umarım Kırklareli halkı şehir takımlarına sahip çıkıp desteklerler. Ben desteklerinin karşılığını zevkli futbol ve daha iyi konumda bir lig olarak görüyorum." dedi.

Kendisine yönelttiğimiz transfer sorusunu ise, "Daha hiçbir şey belli değil, şu an takımımda mutluyum." Diyerek cevaplayan Dönmez;  Tatil için geldiği Kırklareli'nde Kırklarelispor ile idmanlara devam edeceğini söyleyen Dönmez, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'a ve Kırklarelispor Antrenörlerine idmanlara çıkmasına izin verildiği için teşekkürlerini gazetemiz aracılığı ile ileterek gazetemizden ayrıldı. Biz de kendisine yeni yılın ve ikinci yarı maçlarında başarı dileklerimizi iletiyoruz.