"Gördüğümüz sıcak ilgi gücümüze güç katıyor"

Ak Parti Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca, Eşi Esra Konca, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları başkanı ve ekibi ile dün de esnaf ziyaretlerine devam ettiler.

LÜLEBURGAZ

Esnaf ziyaretleri yapan partililer öğle yemeği için İğneada balık Lokantasında mola vererek yemek yediler. Kadın Kolları Başkanı Sevilay Can ‘Seçime çok az bir süre kalmasına rağmen çalışmalarımıza ilk günkü heyecan ile devam ediyoruz. Belediye Başkan Adayımız Cengiz Konca, İlçe Teşkilatımız, Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir kalp kırıklığı olmaksızın ve hiçbir çıkar beklemeden gönüllü çalışmalarımızın sonucunda başarılı olacağımıza inanıyorum. Gece yürüyüşlerimiz başladığından bu yana sayımız her geçen gün artmaktadır. Lüleburgaz Halkından gördüğümüz yakın ilgi bizleri fazlası ile mutlu edip, gücümüze güç katmaktadır’ dedi.
Esnaf ziyaretleri arasında gazetemizin Lüleburgaz Temsilciliğini de ziyaret eden AK Partililerin seçimlere 4 gün kala hala ilk gün ki gibi coşkulu ve arzulu oldukları gözleniyordu.  Tüm yorgunluklarına rağmen ciddiyeti elden bırakmadan çalışmalarına hız vererek devam etmeleri AK Partililerin işlerine ne kadar önem verdiklerinin göstergesiydi.
AK Partililer gündüz esnaf ziyaretlerinin ardından gecede  İstanbul Caddesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinde buluşup miting yürüyüşü düzenlediler. Yürüyüşe önde Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca ve Eşi Esra Konca, arkalarında Kadın Kolları, İlçe Başkanı Hayrettin Gümüş,  İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partilinin katıldığı gözlendi. Kalabalık 1000 e yakın kişiden oluşuyordu. Partililer İstanbul Caddesinden geçerek ışıklara buradan Şeytan Durağına doğru yürüdüler ve Aydınevler ve Aydınkent’te mola verip halkla buluştular. AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Konca burada halka konuştu. Konuşmasında projelerini anlatan Konca halktan destek istedi.

‘Halkın Adayıyım diyenler hala pazaryerine giremediler’

Konca ‘Değerli arkadaşlar, biz pazaryerini ziyaret ettiğimizde pazarcı esnafımız bizi bağrına bastı. Fakat Halkın adayıyım diyenler hala pazaryerine giremediler.
Bizler Lüleburgaz’ımızı yaşanacak bir kent yapmak için sizlerden destek bekliyoruz’ dedi. (gk)