Gözde A-T Sigorta Aracılık Hizmetleri düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete girdi

Gözde A-T Sigorta Aracılık Hizmetleri düzenlenen görkemli açılış töreniyle hizmete girdi

Güneş Sigorta Kırklareli Acentesi Gözde A-T Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi Cuma günü düzenlenen görkemli bir açılışı töreniyle Kırklareli halkının hizmetine girdi. Saat 14.00’da gerçekleşen açılış törenine başta Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan olmak üzere, AKP Kırklareli Il Başkanı Yurdaer Ulus, CHP Ilçe Başkanı Vecdi Gündoğdu, DSP Kırklareli Il Başkanı Yaşar Mert, Ilçe Başkanı Mustafa Özgen, Güneş Sigorta Trakya Bölge Müdürleri Murat Konca, Esin Abiş, banka müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sahipleri Turhan Derici ve Alemşah Kayan tarafından hizmete açılan iş yerinin açılış kurdelasını Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan kesti. Çağlayan işyeri sahipleri Turhan Derici ve Alemşah Kayan’ı tebrik ederek yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını diledi. Gerçekleşen açılış töreni sonrasında misafirlere organizatör Ramço tarafından hazırlanan açık büfe yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.
Açılışa katılan davetlilerin yanı sıra açılış dolayısıyla iş yerine gönderilen çiçek ve çelenkler iş yeri çevresinde güzel bir görüntü oluşturdu.
İş yeri sahipleri Turhan Derici ve Alemşah Kayan açılaşa gelen davetliler ile yakından ilgilenerek iş yerleri ile ilgili bilgiler verdiler. Saat 14.00’da başlayan açılış töreni 18.00 saatlerine dek devam etti.