Grand Şampiyon Hersekli Otel'den Kırklarelispor'a Büyük Destek

Grand Şampiyon Hersekli Otel'den Kırklarelispor'a Büyük Destek

Amatör Süperligin ikinci yarısı bu hafta sonu başlıyor. Devre arasına girildiği süper Amatör ligi 10 Ocak 2010 Pazar günü başlayacak. Kırklarelispor'da devre arasında çalışmalarına kampa girerek devam ediyor. Babaeskispor ile deplasmanda çok önemli bir maça çıkacak olan Kırklarelispor hazırlıklarını aynı ciddiyetle sürdürüyor. Grand Şampiyon Hersekli Otel sahibi Hasan Hersekli'nin destek verdiği kampı Kırklarelispor maç gününe kadar sürdürecek. Geçtiğimiz Pazar kampa giren Kırklarelispor, Babaeskispor maçı için çok özel çalışıyor. Bu maça üç puan parolasıyla çıkacak olan Kırklarelispor, bu maçtan galibiyetle ayrılırsa puan farkını 7'e yükseltecek. Sezon başından beri ateşli taraftarı ile maçlarını oynayan Kırklarelispor'un şuanda yenilgisi yok Namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Volkan Can'ın Başkan oluşundan sonra bambaşka bir hava yakalayan Kırklarelispor şampiyonluk yolunda, yoluna devam ediyor. Daha öncede sezon hazırlıklarını sezon başında Grand Şampiyon Otel’de kampa girerek yapan Kırklarelispor yine kampa girdi. Grand Şampiyon Otel Müdürü Hasan Hüseyin Kanar'ın gazetemize yaptığı açıklamalarda şu cümleleri söyledi.

"Kırklarelispor için elimizden geleni yapıyoruz. Herkes taşın altına elini soksun. Kırklareli'de bir sürü zengin adam var onlarında yardım etmesi gerekiyor. Bu Kırklareli bizim, başkasının değil. Hepimiz Kırklarelispor için bişeyler yapmalıyız. Daha önceki günleri istiyorsak tüm Kırklarelili zengin adamları kesenin ağzını açması gerekir. Biz Kırklareli Milliyetçiyiz. Kırklareli için Kırklarelispor için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Bunu yaparken severek ve isteyerek yapıyoruz. Biz desteklerimizi sürdüreceğiz. Her zaman her yerde en büyük Kırklar sözünü tüm Trakya'ya duyuracağız. En kısa zamanda Kırklarelispor'un Profesyonel lige dönmesini istiyoruz ve arzuluyoruz. Nerde bu zenginler sözünde duramayanlar. Biz sözümüzde duruyoruz ve her zamanda duracağız. Her zaman her yerde en büyük Kırklar" Dedi.

Kırklarelispor'a kamp desteğini devam ettireceklerini belirten Kanar Kırklarelispor ne zaman isterse onlara her zaman kapımız açık diyerek destek olduklarını belirtti.

Kırklarelispor'lu futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken hep beraber antremana yürüyerek gittiler. Teknik direktör Bilgin Erdem önderliğinde çalışmalarını sürdüren Kırklarelispor'un Pazartesi günü yaptığı idmanda futbolcuların son derece ciddi oldukları gözlendi. Ilk on beş dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antremanda futbolcular ilk olarak topla çalıştı. Daha sonra basına kapalı olarak antremana devam ettiler. Antremanı Kırklarelispor Başkanı Volkan Can da izledi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Can şunları söyledi:

"Kamp çalışmalarımıza hocamızın isteği ve onun doğrultusunda girdik. Ciddi bir kulübüz ve aynı ciddiyetle yolumuza devam ediyoruz. Biz bu sene söke söke şampiyon olacağız. Sağ olsun Kırklareli halkı da ve taraftarlarımız da bizi hiç yalnız bırakmadı. Sezon başından beri bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza buradan bir kez daha sesleniyorum. Babaeskispor maçında onlara çok ihtiyacımız var. Onlardan bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Babaeski'ye 10 otobüs ve artı olarak 5 otobüs sözü verdik. Herkezi bu maça bekliyoruz. Büyük bir konvoy yapıp Babaeski'ye öyle gideceğiz. Namağlup gidip Namağlup dönmek istiyoruz. Bunun içinde işi çok sıkı tutuyoruz. Hedefimiz şampiyon olmak ve biz bu hedeften asla vazgeçmedik ve vazgeçmeyeceğiz. Bize güvenin yeter. Grand Şampiyon Hersekli Otel sahibi Hasan Hersekli ve Otel Müdürü Hasan Hüseyin Kanar'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bize sezon başından beri hep destek olan Grand Şampiyon Hersekli Otel ailesine bu büyük desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz" Dedi.

Antremandan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem şunları söyledi; “Kampa girdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Pazar gününe kadar kamp çalışmalarımız devam edecek. Babaeskispor maçına Grand Şampiyon Otelden çıkıp öyle gideceğiz. Takımıma güvenim tam. Biz bir aileyiz, takımız ve takım ruhu ile hareket ediyoruz. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Yıldız alacağına takım ruhuna sahip olmaktır. En büyük destek budur. Biz buralara geldiysek bu takımın ruhu ile geldik. Oyuncularımın hepsine bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepsi disiplinli olarak burada olmaktan çok mutlular. Hafta sonundaki maça gelecek olursak. Ben takımıma güveniyorum. Biz oradan üç puanla döneceğiz. Ve şampiyonluk yolu Babaeski'den geçiyor.

Taraftarımıza ve Kırklareli halkına sesleniyorum. Bize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu maçta sizlere çok ihtiyacımız var. Bu maçta bizleri yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz ve biz de onun için çalışmalarımızı ciddi bir şekilde sürdürüyoruz.

39 Gençlik Maça Hazır

Devre arasına girildikten sonra maçların başlamasını iple çeken 39 Gençlik Taraftarı Babaeskispor maçı için çok özel ve titiz bir şekilde Babaeskispor maçına hazırlanıyor. Sezon başından beri Kırklarelispor'un en büyük destekçisi olan 39 Gençlik Taraftar grubu bu maç için Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'dan 10 otobüs sözü alan 39 Gençlik Taraftar gurubu bu maça çok özel kareografilerle maça hazırlıklarını sürdüren 39 Gençlik Taraftar grubu maçta sürpriz yapacağını bildirdi. 39 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Fevzi Avcıoğlu Babaeskispor maçında sürprizimiz var diyerek hazırlıklarının sürdüğünü belirtti.