Gruplarda tek nağmağlup takım; ÜSKÜPSPOR

Gruplarda tek nağmağlup takım; ÜSKÜPSPOR

Kırklareli 2. Amatör Küme’de 3. hafta karşılaşmaları pazar günü oynanan müsabakalarla tamamlandı. Haftanın en farklı galibiyetini C grubu lideri TEK Santralspor, Celaliyespor’u 7-0 yenerek aldı. A Grubu’nun yenilgisiz takımı Üsküpspor ile kendi evinde Babaeski Volkanspor’u 4-2’lik skorla geçerek birinci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Önümüzdeki hafta lig ikincisi Karakoçspor ile Kırklareli’nde karşılacak olan Üsküpspor, bu karşılaşmayıda kayıpsız atlarak 1. Amatör Küme hedefine doğru ilerlemeye devam etmek istiyor.  Kırklareli Toprak Saha’da oynan karşılaşmalarda ise Gençlerbirliğspor, Asılbeylispor’u 4-3 ile geçerken Karakoçspor’da Kırklareli TEKspor’u 4-1 yendi.

Ligin ilk iki haftasında alınan sonuçlarından sonra beraberlikler grubu da diyebileceğimiz B Grubu’nda oynanan iki karşılaşmadan da yine galip çıkmadı. Çakıllı’da oynanan karşılaşmada Çakıllıspor ile Çiftlikköyspor 1-1, Vize’de oynanan müsabakada ise Vize Acarspor ile Cevizköyspor 0-0 berabere kaldı.

C Grubu’nda ise evsahibi ekipler 3’er puanın sahibi oldu. Teksantralspor Celaliyespor’u 7-0, Katranca Kartalspor Sarıcaalispor’u 3-1 ve Eskitaşlıspor Nadırlı Gençlikspor’u 5-1’lik skorlarla geçtiler.