"Grupta tek namaglup takım olmamız stres oluşturdu"

TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor 1. Devrenin 11. Haftasında 14 Kasım 2010 Pazar günü saat 13.30'da Batman 16 Mayıs Stadyumu'nda Batman Petrolspor ile karşılaşacak.


HABER MERKEZİ

Serhat Ürkmez’in yöneteceği maçta namaglup lige devam eden Kırklarelispor 3 puanın yanı sıra namaglup unvanını korumak içinde mücadele edecek.
Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can Trabzon Yalıspor Maçında takımın oyun disiplininden kopmaması kulübü mutlu ettiğini belirtti.
Can; “Maçlarda futbolcularımız kendilerine hırs yapmadan gol atamıyor. Hırs yapmaları için de ya gol yemeleri yada rakip takımla çekişmelerin artması gerekiyor.
3 haftadan beri oynadığımız son 3 maça ortak olmaya çalışıyorduk. Fakat ligin 10. haftasında Yalıspor’u 2-1 mağlup ederek beraberlik zincirini kırdık. Takımımız beraber kalsa bile oyun disiplininden kopmaması bize ayrı bir motivasyon sağlıyor. Artık Yalıspor maçını unutup önümüzdeki Batman Petrolspor maçına bakmalıyız. Batman Petrolspor maçından en iyi skorla döneceğimize yürekten inanıyoruz. Rakiplerimizde bize karşı ay bir motive olmaya başladı. Grupta tek namaglup takım kaldığımızdan dolayı üzerimizde ufakta olsa bir stres oluştu. Bu streste unvanımızı sürdürmeye devam ettiğimiz sürece de günden güne artarak devam edecek” dedi. (ue)