Güle güle Başsavcım

Güle güle Başsavcım

Adli Yargı Kararnamesine göre 164 hakim ve savcının görev yeri değişti. Buna göre Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Kilis C.Başsavcısı Bülent Bingöl de Kırklareli C.Başsavcısı olarak görevlendirildi.

Kırklareli’de göreve başladığı günden itibaren gerek kişiliği, gerek basın ve kamuoyu ile olan yakınlığıyla tanınan Semerci, özellikle hükümlülerimizin topluma kazandırılması husunda gösterdiği hassasiyet ile ilimizde oldukça önemli çalışmalara ve projelere imza atmıştı. Kader mahkumlarının topluma tekrar kazandırılması anlamında sadece kendi kurumuna değil, birçok kurum, sivil toplum örgütü ve bireylere görev düştüğünü, her fırsatta üstüne basa basa vurgulayan Başsavcı Semerci, bu önemli misyonunu artık, Gaziantep ilinde sürdürecek.

Kısa bir süre sonra ilimizden ayrılacak olan Cumhuriyet Başsavcısı Semerci’nin yerine ise Kilis Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Bingöl görev yapacak.

Ayrıca Kararnameye göre, Edirne Cumhuriyet Başsavcıları’nın da görev yerleri değişti;

Edirne C.Başsavcısı Ibrahim Ethem Dikmen Büyükçekmece C.Başsavcılığı'na atanırken, Denizli C.Başsavcısı Selami Hatipoğlu da, Edirne C.Başsavcısı olarak görevlendirildi.

Yine Kararnameye göre, Lüleburgaz C.Başsavcısı Ertuğrul Sarıyar; Bakırköy C.Savcılığı, Of C.Savcısı Hüsnü Aldemir; Lüleburgaz C.Başsavcılığı, Babaeski C.Savcısı Celal Tekin; Torbalı C.Başsavcılığı ve Babaeski Hakimi Tuna Tekin; Torbalı Hâkimliği'ne atandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan C. Başsavcısı Esat Semerci’ye, gazetemiz olarak yeni görev yerinde başarılar diliyor, Kırklareli’nde gerçekleştirdiği önemli çalışmalar için, halkımız adına kendisine tekrar teşekkür ediyoruz. Güle güle Başsavcım...