Gülsoy 3 partiden teklif aldı ancak seçime girmiyor

AK Parti Demirköy İl Genel Meclis üyesi Hamdi Gülsoy, 29 Mart seçimlerine girmeyeceğini açıkladı. Belediye Başkanlık adaylığı için de teklif aldığını belirten Gülsoy, hem sağ hem sol partilerden teklif geldiğini açıkladı. Peki, Hamdi Gülsoy'a hangi partilerden teklif geldi?

Aydeniz Dereli

İl Genel Meclisi’nde 5 yıldır üyelik yapan AK Partili Demirköy Meclis Üyesi Hamdi Gülsoy, 29 Mart seçimlerine katılmayacağını açıkladı.
“İl Genel Meclis üyeliğine aday olmayı düşünmüyorum” diyen Hamdi Gülsoy; “5 yılımı alnım açık, başım göklere kadar dik, dürüst bir şekilde tamamladım. Köylerime yeterli hizmeti verdiğime inanıyorum. Tabiî ki bazı köylere de yapamadığımız bazı işler de kalmıştır. Benden sonraki arkadaşlarımın da bu işleri tamamlayacağına inanıyorum” dedi.
DSP, DP ve MHP’den İl Genel Meclis üyeliği adaylık teklifleri ve DSP’den Belediye Başkanlığı teklifleri geldiğini belirten Gülsoy; “Bu teklifleri değerlendirdim ancak seçime girmeme kararı aldım” dedi. Kendisinin dürüst bir siyasetçi oluşumdan dolayı bu teklifleri aldığına inandığını söyleyen Gülsoy; “Bütün hepsine teşekkür ediyorum. Beni destekleyip İl Genel Meclisi üyesi olmamı sağlayan seçmenlere de teşekkür ediyorum” diye konuştu.