Gümrük Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız Kapıkule'de incelemelerde bulundu

Gümrük Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız Edirne'yi ziyaret ederek Vali Mustafa Büyük ile birlikte modernizasyon çalışmalarında sona gelinen Kapıkule Sınır Kapısı'nda incelemelerde bulundu.

Gümrük Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız Edirne’yi ziyaret ederek Vali Mustafa Büyük ile birlikte modernizasyon çalışmalarında sona gelinen Kapıkule Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulundu.
İlk olarak Edirne Valiliği’ni ziyaret eden Gümrük Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız, Edirne Valisi Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Daha sonra Müsteşar Zararsız ve Vali Büyük, birlikte Kapıkule Sınır Kapısı’na giderek burada yetkililerden bilgi aldı. Burada kendilerini karşılayan Kapıkule’den sorumlu Vali Yardımcısı Ali Deniz Sürmen, İl Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Gümrük ve Muhafaza Başmüdürü Kaptan Kılıç ve Kapıkule’nin modernizasyon işini yapan şirket görevlileri Müsteşar Zararsız ve Vali Büyük’e devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
Daha sonra Müsteşar Zararsız ve Vali Mustafa Büyük beraberlerindeki heyetle birlikte yapımı tamamlanan Gümrük Başmüdürlüğü Binası, VİP Binası ve ek binalarda incelemelerde bulunarak bilgi aldılar. (s)