"Gündemimizde sadece; Cengiz Bağdan'ı, Kırklareli Belediye Başkanı olarak seçmek var"

'Gündemimizde sadece; Cengiz Bağdan'ı, Kırklareli Belediye Başkanı olarak seçmek var'

AKP Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Haluk Ipek dün Kırklareli’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, AKP Kırklareli Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Gençlik Kolları Başkanı Ilker Kayrak, AKP Lülburgaz Ilçe Başkanı Hayrettin Gümüş, Babaeski Ilçe Başkanı Vehbi Tamerol, Vize Ilçe Başkanı Kani Yavuz, Pınarhisar Ilçe Başkanı Ali Özdeniz, Kofçaz Ilçe Başkanı Hüseyin Aktaş, Pehlivanköy Ilçe Başkanı Mehmet Açıkel ve Demirköy Ilçe Başkanı Hayrullah Yalçınsoy ile AKP Il binasında biraraya gelen AKP Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Ipek, Il ve Ilçe Yönetimi ile birlikte yaklaşan yerel seçimler öncesinde bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak bir basın açıklaması yapan AKP Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Ipek;  “Bugün, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı olarak Kırklareli’ni ziyaret ettik. Kırklareli dışında da sürekli illerimizi dolaşıyoruz. “Acaba Teşkilatlarımız ile adaylarımız hep birlikte seçim çalışmalarını ne şekilde yürütüyorlar?”, işte bu soruyla ilgili taramalar yapıyoruz.

Hem ilçelerimizi dinledik, hem de merkezimizi dinledik.

Kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı, seçim koordinasyon merkezimizin çalışmalarını da incelemiş olduk. Ilçelerimizde de merkezde de, teşkilatlarımızın çok büyük şevk ve gayretle çalıştıklarını gördüm. Adaylarımız seçime çok iyi konsantre olmuşlar. Adaylarımız ile merkez il teşkilatımızın, ilçe teşkilatımızın bütünleştiğini gördüm.

Kendi aile içi toplantılarımızda da yöneltilen soruları masaya yatırıyoruz. Beni şaşırtan bir soru oldu. “Kırklareli’nde il teşkilatı görevden alınacak” gibi aslı olmayan söylentilerin olduğunu dile getirdiler.

 Bizim gündemimizde Kırklareli teşkilatının görevden alınması ile igili herhangi bir husus yoktur. Teşkilatımız şu an görevinin başındadır. Şu anda seçimleri yürütmektedir.

Hem il teşkilatı hem merkez ilçe teşkilatı, şu anda seçimler ile iştigal etmektedirler. Dolayısıyla şu an bizim gündemimizde tek birşey var; ilçelerde başarılı olmak, Kırklareli merkezde de Cengiz Bağdan kardeşimizi Belediye Başkanı olarak seçmektir. Teşkilatlarımız da buna çok iyi konsantre olmuştur. Inşallah seçimleri hayırlısıyla alacağız ve AKP’nin belediyecilikteki anlayışını Kırklarelimize deçok iyi bir şekilde sunacağız. Teşkilatlarımız harıl harıl ve diğer siyasi partilerden bir kaç kat daha fazla çalışıyorlar. Inşallah seçimler hayırlı uğurlu olur Kırklareli için.” dedi.

AKP Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haluk Ipek AKP Il Binasında Il ve ilçe teşkilatı ile yaptığı toplantı ve basın açıklamasının ardından, Kırklareli’den ayrıldı.