Güray Genç " İki projemizin startını verdik"

Babaeski AK Parti Belediye Başkan adayı Güray Genç yaklaşan seçimler öncesi seçim vaatleri ile ilgili iki projenin başladığını Babaeski halkına müjdelemek istediğini söyledi.

Aydeniz Dereli


İktidar Partisinin nimetlerinden yıllarca faydalanamayan Babaeski’nin bu seçimlerde doğru tercihi yapacağını ve aynı zamanda bu tercihi daha yapmadan iki müjdeli haberi paylaşmak istediğini belirtti. Ak Parti Belediye Başkan adayı Güray Genç duble yol projesi hakkında şunları söyledi;
“Şantiye Merkezi Babaeski’de kurulacak ve Babaeski Lüleburgaz arasında yapılacak olan duble yol projesi 20 trilyon ihale bedeli ile gerçekleştirildi. Babaeski halkının ihtiyacı olan ve Babaeski halkına verilen değeri gösteren bu yatırım daha göreve gelmeden yaptığımız yatırımların bir tanesidir.
İhale şartnamesinde özellikle yol inşaatı ve lojistik destekte çalışacak personelin Babaeski halkından istihdam edilmesi maddesi de aynı ihalede, ihaleyi alan firma tarafından kabul edilmiştir. Halkımıza yapılacak olan bu yol projesinin, zaman ve güvenlik faydasının yanı sıra bu projede çalışacak Babaeskili personelle ve esnafa sağlayacağı ekonomik getirisi ile de Babaeski’mize faydalı işler yapılacağını daha şimdiden müjdeliyorum” dedi.
Öte yandan Edirne yolu üzeri Babaeski çıkışında bulunan Çok Programlı İMKB Lisesinin yanındaki araziye inşa edilecek 100 yataklı hastane yeri belediye meclis kararı ile onaylandı ve kesinleşti. Bu konuda bilgi veren Güray Genç; “Babaeski halkına hastane müjdesini de veriyoruz. Yeri kesinleşti Babaeski için hayırlı olsun bu bir hizmettir. Bu hizmet halk içindir. Bu hastanelerde herkes tedavi olacak ve herkes faydalanacaktır. Önemli olan kalıcı hizmetler yapabilmektir. Bu hastanemizin temel atma töreni için çalışmalar devam ediyor. Eğer bu çalışmalar neticelenirse Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından hastanemizin temel atma töreni gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Güray Genç, yıllardır başkalarının hayal bile edemediği projeleri daha göreve gelmeden AK Parti hükümetinin desteği ile gerçekleştirdiklerini söyledi Güray Genç, “Halkımızın bana, meclisime ve hükümetimize güvenmelerini istiyorum” dedi.