Gürman; "Yıllara dayanan birikimimizle, hizmet üstüne hizmet getireceğiz"

Gürman; 'Yıllara dayanan birikimimizle, hizmet üstüne hizmet getireceğiz'

Yerel seçimlerin nabzını ilçe ve beldelerde sizler için ölçen muhabirlerimiz, bu kapsamda düzenledikleri Trakya gezisinde Büyükmandıra’yı da ziyaret ettiler. Trakya’da ki 2 bayan Belediye Başkan adayından biri olan AKP Büyükmandıra Belediye Başkan Adayı Hülya Gürman, 1999-2004 yılları arasındaki Belediye Başkanlık döneminde güzel hizmetler ve büyük hedeflerle çalıştığını, bu dönem yine iktidarın gücü ve desteğiyle, Büyükmandıra’da çok konuşulacak projelerle halkına hizmet edeceğini belirtti.  Gürman Büyükmandıra’nın, Trakya’da Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ üçgeninin arasında kalmış, çok şirin ve çok güzel bir belde olduğunu söyleyerek şu açıklamaları yaptı:

“Beldemiz aynı zamanda lokantalarımızla, yağlı pehlivan güreşlerimizle de ünlüdür. Nüfusumuz yaklaşık 4000 civarındadır. Ben bu şirin beldede, 1994 seçimlerinde ANAP’tan aday olarak siyasete atıldım. Öncelikle 29 Mart seçimlerinin beldemize, ilimiz Kırklareli’ye ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Birçok bölgede olduğu gibi bizim beldemiz de, daha çok tarım ve hayvancılıkla geçinen ve çiftçilerimizin yoğun olduğu bir bölgedir. Öncelikle buna yönelik ve bununla ilgili yatırımların, iş sahalarının açılması konusunda çalışmalar yapacağız.

Bununla ilgili olarak civardaki diğer Belediye Başkan arkadaşlarımın da  aynı yönde çalışmalar yapacağını zannediyorum. Bunun dışında, biz Trakya halkı olarak eğlenceyi seven bir toplumuz. Eğlence merkezlerinin açılması konusunda çalışmalar yapılacaktır. AKP iktidarının da destekleyeceği inancındayım. AK Belediyeler olarak da bu dönem, başarı çıtamızın yükseleceğini görüyorum. Çoğu belde ve ilçede AKP’li başkan ve yöneticilerinin yerini alacağına inanıyorum.”

Iş sahalarının oluşturulması dışında gençlere yönelik spr birimlerinin yapılacağını belirten Gürman, kendisinin de bir spor sevdalısı olduğunu söyledi. Gürman; “Gençlerimize sportif faaliyetler için spor tesisleri kurarak bu yönde de yoğun çalışmalar yapacağız. Büyükmandıra ile ilgili A’dan Z’ye ne gerekiyorsa, eksikleri tespit ederek çalışmalar yapma durumundayız. Yıllara dayanan bir birikimimiz olduğu gibi, hizmette de sınır yoktur. O yüzden elimizden geldiğince hizmet üstüne hizmet getireceğiz.” dedi.

Gürman seçimlerin tekrar tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:“AKP’li belediyelerin yerel yönetimlerde yerel hizmetlerde damgasını vurmuş bir parti olarak, ön sıralarda yer alacağına ve başarılı olacağına inanıyorum.”

Beldeyle ilgili birçok eksiğin olduğunu kaydeden Gürman, yarım kalan işleri tamamlamak için 29 Mart’ta halkın doğru seçimi yapacağına inandığını belirtti. Gürman, “Büyükmandıra’mız maalesef seçim öncesi sütle ilgili işletmelerin belli kesime, bir takım baskılar yaptığı iddialarıyla çalkalanıyor. Bunlar olmaması gereken şeylerdir” diyerek, seçimlere halkın sağduyusunun damgasını vuracağını söyledi.