"Güveni boşa çıkarmayacağım"

Ak Parti Lüleburgaz ilçe başkanı av. Hayrettin Gümüş'ün istifası ile boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna, siyasi ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Ahmet Yılmaz oturdu. Kendisi ile yaptığımız görüşmede; görevde bulunduğu süre zarfında Lüleburgaz'a en iyi hizmeti verebilme ilkesi ile çalışacağını dile getiren Yılmaz, ayrıca eski başkanı Hayrettin Gümüş'e de, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Şenol Goncagül

Sürpriz bir kararla Ak Parti Lüleburgaz ilçe başkanlığından istifa ederek, basına ve kamuoyuna açıklayan Ak Parti Lüleburgaz ilçe başkanı av. Hayrettin Gümüş’ün ardından, yönetim kurulu içerisinden yeni bir başkan seçildi.

Yönetim kurulunda, Siyasi işlerden ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan, Emirali köyü kökenli tekstil mühendisi Ahmet Yılmaz, ilçe başkanlığına getirildi.

Pazartesi gününün akşamı, Milletvekili A. Gökhan Sarıçam, İl Başkanı Yurdaer Ulus, İl ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldıkları bir toplantı yapıldı. İlçe başkanlığı görevine getirilen Ahmet Yılmaz’a, yönetim kurulu içerisinden de tam destek çıktı. Toplantıda, Milletvekili Sarıçam ile İl Başkanı Yurdaer Ulus:”Hayrettin Gümüş başkanımız mazeret bildirerek, ilçe başkanlığı görevinden ayrılmak istedi. Kendisine, bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. İlçe Başkanlığı görevine de, yine aynı yönetim içerisinde yer alan Ahmet Yılmaz’ı getirdik. Ahmet Yılmaz’ın da bu görevi layıkıve başarı ile yapacağından eminiz. Hayırlı olsun.” Dediler.


Lüleburgaz ilçesinin, çok daha iyi yerlere gelebilmesi için, teklif edilen ilçe başkanlığı görevini kabul ettiğini, kendisine gösterilen güveni boşa çıkarmamak üzere elinden geleni yapacağını dile getiren Ahmet Yılmaz:”Bu bir bayrak yarışıdır. Aynı zamanda da takım oyunudur. Sahalarında kendilerini ispatlamış, başarılı isimlerden oluşan bir yönetim kurulumuz var. Milletvekilimiz ve il yönetimimizde bize her türlü desteği veriyorlar. Bunlar, başarılı olabilmek için gereken unsurlardır ve bizde de mevcuttur. İstifa ederek, başkanlıktan ayrılan Hayrettin Gümüş arkadaşımızada, hizmet ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

 

 

AHMET YILMAZ KİMDİR

25.11.1959 Lüleburgaz Emirali doğumlu.  İlköğretim ve lise eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliğinden mezun oldu. Tekstil sektöründe uzun yıllar ve Trakya Birlik Genel Müdürlüğünde çalıştı. 3 Kasım 2002’den bu güne kadar kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı.17 Ağustos 2009 tarihinden itibaren Ak Parti Lüleburgaz İlçe  Başkanlık görevine başlamıştır.