Güvenilir ve Konforlu Hava Taşımacılığı

Dünya en güvenli ulaşım şekillerinin başında hava yolu gelmektedir.




HABER MERKEZİ

Dünya en güvenli ulaşım şekillerinin başında hava yolu gelmektedir. Hava yolu taşımacılığı oldukça yaygın bir ulaşım biçimi olup insanların yurt içi veya yurt dışı seyahatlerinde hem zaman bakımından hem de daha güvenilir alması sebebiyle hava yolu taşımacılığını tercih etmektedir.

Ülkemizde bazı iş seyahatlerinde ve çeşitli organizasyonlarda firmalar tarafından kiralık uçak tercih edilmektedir. Uçak kiralama hizmeti sunan firmaların başında gelen Merkür Uluslararası Taşımacılık, Turizm ve Havacılık 2003 yılından itibaren hizmet sunmaktadır.

Her Yolcu Kapasitesine Uçaklar

Uçak kiralama adına her türlü hizmetin yer aldığı Merkür Havacılık firmasında, Kargo uçağı, Özel Uçak, İş Jeti ve Ambulans Jet hizmeti insanlara uygun ödeme şekilleri ile sunulmaktadır. Özelikle geniş kapsamlı organizasyonlarda 20 ile 250 koltuk kapasitesi aralığında yolcu uçağı bulunmaktadır. Ulaştırma Bakanlığından her türlü çalışma iznin mevcut olduğu firma da orta ve büyük ölçekli firmaların yurt dışı ve yurt içi seyahatleri için 5 ile 19 kişi arasında değişen iş jetleri de kiralanabilmektedir.

 Konforlu, Güveniler ve Uygun Fiyat koşulları ile hizmet sunan Uluslararası Taşımacılık, Turizm ve Havacılık, yer hizmetlerini de kendi personeli ile yerine getirmektedir. 2003 yılından itibaren ülke genelinde birçok firmanın ulaşım ve lojistik konularına çözüm getiren Merkür Havacılık firması, müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile kısa süre de havacılık alanında önemli yer elde etmiştir. Merkür Havacılık hakkında detaylı bilgi almak için http://www.merkurcharter.com/ internet adresi ziyaret edilmelidir.