"Güzel bir amaca hizmet ediyorsunuz"

* AK Parti Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Av. Tülay Tunçay Peker, kendisini ziyarette bulunan Türkiye Sakatlar derneği Kırklareli Şube Başkanı İrfan Özeklioğlu'na yapacağı çalışmalarda elinden geldiğince destek olacağını söyledi.


HABER MERKEZİ
Türkiye Sakatlar Derneği Kırklareli Şubesi Başkanı İrfan Özeklioğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Eskici dün Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Av. Tülay Tunçay Peker’i ziyarette bulundu.
Saat 14.00’te gerçekleştirilen ziyarette; Basın ve Medya’dan Sorumlu Başkan Figen Yapıcı, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Meral Mısırlı ile Araştırma ve Geliştirme’den Sorumlu Başkan Semra Güler’de hazır bulundu.
Şube Başkanı İrfan Özeklioğlu, özürlülerin halini en iyi anne olanların anlayabileceğini düşündükleri için partilerin Kadın Kolları’na yönelik olarak tanışma ziyaretinde bulunduklarını belirterek, yapılacak olan faaliyetlerde kendilerinden destek beklediklerini dile getirdi.
AK Parti Kırklareli Kadın Kollar Başkanı Av. Tülay Tunçay Peker’de Türkiye Sakatlar derneği Kırklareli Şubesi’nin çok güzel bir amaca hizmet ettiğini belirterek, gereke AK parti Kadın Kolları Başkanı  olarak ve gerekse de kendi şahsı olarak özürlülere yönelik olarak yapılacak her türlü yardım ve girişimde destek olacağını ifade etti. (s)