Hadise için Eurovision macunu üretti

Edirneli girişimci Arif Meriç, Türkiye'yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil edecek olan Hadise için özel bir macun üretti.

Edirneli bir işletmeci tarafından üretilen macun Karaçalı balından yapılmış 41 çeşit baharattan oluşuyor. Arif Meriç isimli üretici Hadise Sultan adını verdiği macunu yarışmadan önce kendisine takdim etmek istiyor. Daha önce benzer macunu Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Hüseyin Obama’ya ve kardeşi vasıtasıyla Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Arda Turan’a gönderdi.
Edirne’nin geleneksel tatlılarını üreten Meriç, Hadise’nin daha iyi bir performans göstermesi için yaptığı bu macunun tatması ile daha iyi bir performans göstereceğine inandığını belirtti.
Macunu ile ilgili bilgi veren Arif Meriç, “Türkiye’yi Eurovision şarkı yarışmasında temsil edecek olan Hadise hanımefendi için Edirneli bir girişimci olarak çok özel bir macun yaptım.” dedi. Macunun her derde deva olduğunu anlatan Meriç, “Bu macun 41 baharat ile Edirne çok meşhur Karaçalı Balı ile öyle bir macun elde ettim ki bu macunu Eurovision şarkı yarışmasında öyle inanıyorum ki, Hadise hanımefendi bunu yer ise güzellikler elde edecek. Bu güzel macunu Hadise hanımefendiye hediye etmek istiyorum. Hatta buna macuna Hadise Sultan adını veriyorum kabul ederlerse eğer. Bu, macun kullananı zıp zıp zıplatır. Bunun etkisi bu. Birçok alanda müthiş etkisi var.” diye konuştu. (mhç)